vahy

Aaron Ashmore
(2002): Kouzlo obyčejného života

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Richmond
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Aaron Ashmore - Film: Kouzlo obyčejného života
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aaron Ashmore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 22 Chaser
(2015) - Wish Upon a Christmas
(2015) - Swept Under
(2015) - Regression
(2015) - Killjoys (TV seriál)
(2014) - Veronica Marsová
(2014) - Najala jsem zabijáka
(2014) - Big News from Grand Rock
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2011) - Servitude
(2011) - Conception
(2011) - Agent bez minulosti (TV seriál)
(2010) - The Shrine
(2010) - Privileged
(2009) - Smrtící parazit
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2009) - Fear Island
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Tvář anděla
(2007) - Palo Alto, CA
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - A Separate Peace
(2004) - Safe
(2004) - Prom Queen: The Marc Hall Story
(2004) - Odvážná holka
(2004) - My Brother's Keeper
(2004) - Medvídek Winnie
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Akta Pentagon
(2002) - Večerník (TV seriál)
(2002) - Vánoční návštěvník
(2002) - Rozsudek
(2002) - Lebky 2
(2002) - Kouzlo obyčejného života
(2001) - Životní jistoty
(2001) - Výpadek proudu
(2001) - Treed Murray
(2001) - Torontské stíny (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Hlad po tanci
(2001) - Dvojí život mého muže
(2000) - Když procitne zem
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - Návrat Alexe Kellyho
(1999) - Milostné dopisy
(1999) - Bojíte se tmy? (TV seriál)
(1998) - The Famous Jett Jackson (TV seriál)
(1998) - Emily of New Moon (TV seriál)
(1997) - Brutální Nikita (TV seriál)
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1993) - Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer
(1991) - Manželské rošády
(1990) - Bojíte se tmy? (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Kouzlo obyčejného života":
(*1956) Mimi Rogers

(*1930) Gena Rowlands

(*1935) Joan Micklin Silver (režisér)

(*1974) Kenneth Mitchell

(*1972) Angela Shelton (scénáristka)

(*1974) Susan May Pratt

(*1943) Van Dyke Parks (hudební skladatel)

(*1946) Wayne Robson



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
6°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
0°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
25°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
7°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
1°32’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Panna
20°34’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Štír
19°03’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Střelec
18°06’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Váhy
18°54’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°25’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
9°57’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Býk
12°49’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »