lev

Adam Davidson
(2009): Irene zmítaná ve vlnách

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
režisér, herec
Adam Davidson - Film: Irene zmítaná ve vlnách
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Adam Davidson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Adam Davidson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Irene zmítaná ve vlnách":
(*1976) Joe Manganiello

(*1939) Karen Black

(*1942) Henry Jaglom (režisér)

(*1948) Andrea Marcovicci

(*1950) Victoria Tennant

(*1942) David Proval

(*1939) Reni Santoni

(*1966) Dato Bachtadze



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
2°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
16°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
6°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°07’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°27’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Ryby
2°30’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
9°10’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
15°08’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
13°09’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°24’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°35’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
17°37’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »