lev

Adam Davidson
(2009): Irene zmítaná ve vlnách

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
režisér, herec
Adam Davidson - Film: Irene zmítaná ve vlnách
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Adam Davidson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Adam Davidson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Irene zmítaná ve vlnách":
(*1976) Joe Manganiello

(*1939) Karen Black

(*1942) Henry Jaglom (režisér)

(*1948) Andrea Marcovicci

(*1950) Victoria Tennant

(*1942) David Proval

(*1939) Reni Santoni

(*1966) Dato Bachtadze



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
2°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
16°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
6°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°07’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°27’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Ryby
2°30’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
9°10’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
15°08’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
13°09’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°24’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
23°35’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
17°37’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »