panna

Aja Ueto
(2006): Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Aja Ueto - Film: Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aja Ueto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Terumae romae II
(2014) - Itsuka Hi no Ataru Basho de SP
(2014) - Hirugao (TV seriál)
(2013) - Oshin
(2013) - Kuchyň samurajů
(2013) - Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
(2013) - Hanzawa Naoki (TV seriál)
(2012) - Terumae Romae
(2012) - Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu
(2012) - Kaneko Misuzu Monogatari
(2011) - Zettai Reido: Tokushu Hanzai Sennyu Sousa (TV seriál)
(2011) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa Special
(2010) - 10-nen saki mo kimi ni koishite (TV seriál)
(2010) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa (TV seriál)
(2010) - Surely Someday
(2010) - Nagareboshi (TV seriál)
(2009) - Konkatsu! (TV seriál)
(2009) - Kekkon
(2009) - Baton
(2008) - Serebu to binbô tarô (TV seriál)
(2008) - Sakura no sono
(2008) - Hokaben (TV seriál)
(2008) - Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen
(2007) - Wachigaiya Itosato
(2007) - Piano no mori - The Perfect World of Kai
(2007) - Attention Please - Special Hawaii Honolulu Hen
(2007) - Abarenbô mama (TV seriál)
(2006) - Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
(2006) - Shimokita Sundays (TV seriál)
(2006) - Atenshon puriizu (TV seriál)
(2005) - Yoshitsune (TV seriál)
(2005) - Koto
(2005) - Azumi 2
(2005) - Atakku no. 1 (TV seriál)
(2004) - Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
(2004) - Instalace
(2004) - Êsu wo nerae! (TV seriál)
(2003) - Satokibi Batake no Uta
(2003) - Namahoso wa Tomaranai
(2003) - Kôkô kyôshi 2003 (TV seriál)
(2003) - Hitonatsu no Papa e (TV seriál)
(2003) - Azumi
(2002) - Mai ritoru shefu (TV seriál)
(2001) - 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)":
(*1984) Karina

(*1983) Sei Ašina

(*1986) Džuri Ueno

(*1988) Maki Horikita

(*1988) Erika Toda

(*1987) Majuko Iwasa

(*1985) Rosa Kató

(*1985) Ken'iči Macujama

(*1974) Mirai Jamamoto

(*1970) Sadao Abe

(*1986) Satomi Išihara

(*1981) Rjúdži Sainei

(*1984) Kei Tanaka

(*1980) Rjúta Sató



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
17°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
14°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
20°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
7°41’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Štír
23°27’
Lev
9°53’
UranUran:
Střelec
14°10’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Kozoroh
0°50’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Štír
3°02’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°33’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Býk
11°36’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°38’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »