panna

Aja Ueto
(2012): Terumae Romae

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Aja Ueto - Film: Terumae Romae
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aja Ueto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Terumae romae II
(2014) - Itsuka Hi no Ataru Basho de SP
(2014) - Hirugao (TV seriál)
(2013) - Oshin
(2013) - Kuchyň samurajů
(2013) - Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
(2013) - Hanzawa Naoki (TV seriál)
(2012) - Terumae Romae
(2012) - Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu
(2012) - Kaneko Misuzu Monogatari
(2011) - Zettai Reido: Tokushu Hanzai Sennyu Sousa (TV seriál)
(2011) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa Special
(2010) - 10-nen saki mo kimi ni koishite (TV seriál)
(2010) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa (TV seriál)
(2010) - Surely Someday
(2010) - Nagareboshi (TV seriál)
(2009) - Konkatsu! (TV seriál)
(2009) - Kekkon
(2009) - Baton
(2008) - Serebu to binbô tarô (TV seriál)
(2008) - Sakura no sono
(2008) - Hokaben (TV seriál)
(2008) - Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen
(2007) - Wachigaiya Itosato
(2007) - Piano no mori - The Perfect World of Kai
(2007) - Attention Please - Special Hawaii Honolulu Hen
(2007) - Abarenbô mama (TV seriál)
(2006) - Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
(2006) - Shimokita Sundays (TV seriál)
(2006) - Atenshon puriizu (TV seriál)
(2005) - Yoshitsune (TV seriál)
(2005) - Koto
(2005) - Azumi 2
(2005) - Atakku no. 1 (TV seriál)
(2004) - Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
(2004) - Instalace
(2004) - Êsu wo nerae! (TV seriál)
(2003) - Satokibi Batake no Uta
(2003) - Namahoso wa Tomaranai
(2003) - Kôkô kyôshi 2003 (TV seriál)
(2003) - Hitonatsu no Papa e (TV seriál)
(2003) - Azumi
(2002) - Mai ritoru shefu (TV seriál)
(2001) - 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Terumae Romae":
(*1964) Hiroši Abe

(*1969) Kazuki Kitamura

(*1966) Hideki Takeuči (režisér)

(*1948) Takaši Sasano



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
17°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
14°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
20°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
7°41’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
23°27’
Váhy
28°19’
UranUran:
Střelec
14°10’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Kozoroh
0°50’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Štír
3°02’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°33’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Býk
11°36’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°38’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sarah Jessica Parker
(*1965) herečka

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Velká Británie Elton John
(*1947) zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Kazachstán Vladimir Kličko
(*1976) boxer

Francie Joachim Murat
(*1767) neapolský král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Widmark
(*1914 - 2008) herec

Francie Jules Verne
(*1828 - 1905) spisovatel

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887 - 1976) britský polní maršál

Německo Andreas Lubitz
(*1987 - 2015) pilot

Česká republika Zorka Janů
(*1921 - 1946) herečka, sestra Lídy Baarové



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »