panna

Aja Ueto
(2014): Terumae romae II

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Aja Ueto - Film: Terumae romae II
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aja Ueto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Terumae romae II
(2014) - Itsuka Hi no Ataru Basho de SP
(2014) - Hirugao (TV seriál)
(2013) - Oshin
(2013) - Kuchyň samurajů
(2013) - Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
(2013) - Hanzawa Naoki (TV seriál)
(2012) - Terumae Romae
(2012) - Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu
(2012) - Kaneko Misuzu Monogatari
(2011) - Zettai Reido: Tokushu Hanzai Sennyu Sousa (TV seriál)
(2011) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa Special
(2010) - 10-nen saki mo kimi ni koishite (TV seriál)
(2010) - Zettai Reido - Mikaiketsu Jiken Tokumei Sousa (TV seriál)
(2010) - Surely Someday
(2010) - Nagareboshi (TV seriál)
(2009) - Konkatsu! (TV seriál)
(2009) - Kekkon
(2009) - Baton
(2008) - Serebu to binbô tarô (TV seriál)
(2008) - Sakura no sono
(2008) - Hokaben (TV seriál)
(2008) - Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen
(2007) - Wachigaiya Itosato
(2007) - Piano no mori - The Perfect World of Kai
(2007) - Attention Please - Special Hawaii Honolulu Hen
(2007) - Abarenbô mama (TV seriál)
(2006) - Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
(2006) - Shimokita Sundays (TV seriál)
(2006) - Atenshon puriizu (TV seriál)
(2005) - Yoshitsune (TV seriál)
(2005) - Koto
(2005) - Azumi 2
(2005) - Atakku no. 1 (TV seriál)
(2004) - Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
(2004) - Instalace
(2004) - Êsu wo nerae! (TV seriál)
(2003) - Satokibi Batake no Uta
(2003) - Namahoso wa Tomaranai
(2003) - Kôkô kyôshi 2003 (TV seriál)
(2003) - Hitonatsu no Papa e (TV seriál)
(2003) - Azumi
(2002) - Mai ritoru shefu (TV seriál)
(2001) - 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Terumae romae II":
(*1964) Hiroši Abe

(*1969) Kazuki Kitamura

(*1966) Hideki Takeuči (režisér)

(*1948) Takaši Sasano



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
17°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
14°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
20°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
7°41’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Štír
23°27’
Štír
20°24’
UranUran:
Střelec
14°10’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Kozoroh
0°50’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Štír
3°02’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°33’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Býk
11°36’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°38’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »