kozoroh

Alan Napier
(1930): Caste

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Birmingham, Anglie
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
8.8.1988 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec
Alan Napier - Film: Caste
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1930, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1930 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alan Napier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Joe Dancer: Opičí mise
(1979) - The Contest Kid Strikes Again
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1978) - The Bastard
(1977) - The Golden Dog
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Crime Club
(1966) - Batman (TV seriál)
(1966) - Batman
(1965) - 36 Hours
(1965) - The Loved One
(1964) - Signpost to Murder
(1964) - My Fair Lady
(1964) - Marnie
(1963) - Meč v kameni
(1962) - Tender Is the Night
(1962) - Předčasný pohřeb
(1962) - Don't Call Me Charlie (TV seriál)
(1961) - Ztracená země
(1959) - Island of Lost Women
(1959) - Cesta do středu Země
(1957) - Until They Sail
(1956) - The Mole People
(1956) - Operation Cicero
(1956) - Miami Expose
(1955) - Moonfleet
(1955) - The Court Jester
(1954) - Desirée
(1953) - Young Bess
(1953) - Julius Caesar
(1952) - Big Jim McLain
(1951) - The Strange Door
(1951) - The Great Caruso
(1951) - The Blue Veil
(1951) - Tarzan v nebezpečí
(1951) - The Highwayman
(1951) - Double Crossbones
(1951) - Across the Wide Missouri
(1950) - Tripolis
(1949) - The Red Danube
(1949) - Tarzan's Magic Fountain
(1949) - My Own True Love
(1949) - Master Minds
(1949) - Manhandled
(1949) - Křížem krážem
(1949) - Challenge to Lassie
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1949) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1948) - Macbeth
(1948) - Lassie: Rodné stráně
(1948) - Johnny Belinda
(1948) - Johanka z Arcu
(1947) - Věčná Ambra
(1947) - Sinbad the Sailor
(1947) - Neporažená
(1947) - Lured
(1947) - The Lone Wolf in London
(1947) - Ivy
(1947) - High Conquest
(1947) - Fiesta
(1947) - Driftwood
(1947) - Adventure Island
(1946) - Three Strangers
(1946) - The Strange Woman
(1946) - House of Horrors
(1946) - A Scandal in Paris
(1945) - Náměstí kocoviny
(1945) - Isle of the Dead
(1944) - Třicet vteřin nad Tokiem
(1944) - The Uninvited
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - Ministerstvo strachu
(1944) - Mademoiselle Fifi
(1944) - Dark Waters
(1944) - Action in Arabia
(1943) - The Song of Bernadette
(1943) - Madame Curie
(1943) - Lost Angel
(1943) - Lassie se vrací
(1943) - Assignment in Brittany
(1943) - Appointment in Berlin
(1942) - V zajetí minulosti
(1942) - Kočičí lidé
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - A Yank at Eton
(1941) - Confirm or Deny
(1940) - The Invisible Man Returns
(1940) - The House of the Seven Gables
(1939) - We Are Not Alone
(1939) - The Four Just Men
(1937) - Wings Over Africa
(1937) - The Wife of General Ling
(1937) - For Valour
(1933) - Loyalties
(1932) - In a Monastery Garden
(1931) - Stamboul
(1930) - Caste
Spoluherci ve filmu "Caste":
(*1905) Michael Powell (režisér)

(*1901) Edward Chapman

(*1906) Hermione Baddeley



Tranzitní horoskop (1930)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
23°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
7°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
19°44’
Blíženci
7°50’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°31’
Kozoroh
3°46’
UranUran:
Střelec
22°54’
Beran
7°33’
NeptunNeptun:
Rak
1°56’
Panna
3°23’
PlutoPluto:
Blíženci
18°11’
Rak
18°42’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°49’
Býk
8°54’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°02’
Kozoroh
25°02’
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°57’
Býk
9°46’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »