byk

Albert Finney
(1984): Ve stínu vulkánu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Salford, Lancashire
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
7.2.2019 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec
Albert Finney - Film: Ve stínu vulkánu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Albert Finney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Skyfall
(2012) - Bourneův odkaz
(2007) - Postcards from Provence
(2007) - Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
(2007) - Bourneovo ultimátum
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - Nezlomná vůle
(2006) - Dobrý ročník
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2005) - Aspects of Love
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Velká ryba
(2003) - My Uncle Silas II
(2002) - Stahující se mračna
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Nenarozený
(2001) - Hemingway, the Hunter of Death
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - My Uncle Silas (TV seriál)
(2000) - Erin Brockovich
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Milionář
(1998) - Takové anglické manželství
(1997) - Washingtonovo náměstí
(1997) - On the Set of 'Washington Square'
(1997) - Agnieszka Holland On the Set
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1996) - Karaoke (TV seriál)
(1996) - Cold Lazarus (TV seriál)
(1995) - The Run of the Country
(1994) - Profesor odchází
(1994) - Bezvýznamný muž
(1992) - Gomorron
(1992) - Komedianti
(1992) - Bohatí láskou
(1990) - The Wall: Live in Berlin (koncert)
(1990) - Millerova křižovatka
(1990) - Image
(1990) - The Green Man (TV seriál)
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1987) - Sirotci
(1984) - Observations Under the Volcano
(1984) - Notes from Under the Volcano
(1984) - Ve stínu vulkánu
(1984) - Pope John Paul II
(1984) - The Biko Inquest
(1983) - Garderobiér
(1982) - Střílejte na měsíc
(1982) - Lights, Camera, Annie!
(1982) - Annie
(1981) - Vlci
(1981) - Krásky
(1981) - Bankovní loupež
(1977) - Soupeři
(1975) - Forget-Me-Not-Lane
(1975) - Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1973) - Alpha Beta
(1971) - Gumshoe
(1970) - Scrooge
(1969) - The Picasso Summer
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Charlie Bubbles
(1967) - Dva na cestě
(1964) - Night Must Fall
(1963) - A Tribute to John F. Kennedy from the Arts
(1963) - Vítězové
(1963) - Tom Jones
(1960) - V sobotu večer, v neděli ráno
(1960) - Komik

Albert Finney - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ve stínu vulkánu":
(*1944) Jacqueline Bisset

(*1906) John Huston (režisér)

(*1940) Hugo Stiglitz

(*1970) Roberto Sosa

(*1924) Katy Jurado

(*1948) Anthony Andrews

(*1903) Emilio Fernández

(*1910) Alex North (hudební skladatel)

(*1925) Ignacio López Tarso

(*1926) Günter Meisner

(*1907) Gabriel Figueroa (kameraman)



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
18°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°08’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
9°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
27°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
23°10’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Ryby
20°07’
Štír
13°58’
UranUran:
Býk
6°16’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Panna
14°03’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
25°21’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°03’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Váhy
13°35’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°30’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »