byk

Albert Finney
(1996): Nostromo (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Salford, Lancashire
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
7.2.2019 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec
Albert Finney - Film: Nostromo (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Albert Finney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Skyfall
(2012) - Bourneův odkaz
(2007) - Postcards from Provence
(2007) - Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
(2007) - Bourneovo ultimátum
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - Nezlomná vůle
(2006) - Dobrý ročník
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2005) - Aspects of Love
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Velká ryba
(2003) - My Uncle Silas II
(2002) - Stahující se mračna
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Nenarozený
(2001) - Hemingway, the Hunter of Death
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - My Uncle Silas (TV seriál)
(2000) - Erin Brockovich
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Milionář
(1998) - Takové anglické manželství
(1997) - Washingtonovo náměstí
(1997) - On the Set of 'Washington Square'
(1997) - Agnieszka Holland On the Set
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1996) - Karaoke (TV seriál)
(1996) - Cold Lazarus (TV seriál)
(1995) - The Run of the Country
(1994) - Profesor odchází
(1994) - Bezvýznamný muž
(1992) - Gomorron
(1992) - Komedianti
(1992) - Bohatí láskou
(1990) - The Wall: Live in Berlin (koncert)
(1990) - Millerova křižovatka
(1990) - Image
(1990) - The Green Man (TV seriál)
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1987) - Sirotci
(1984) - Observations Under the Volcano
(1984) - Notes from Under the Volcano
(1984) - Ve stínu vulkánu
(1984) - Pope John Paul II
(1984) - The Biko Inquest
(1983) - Garderobiér
(1982) - Střílejte na měsíc
(1982) - Lights, Camera, Annie!
(1982) - Annie
(1981) - Vlci
(1981) - Krásky
(1981) - Bankovní loupež
(1977) - Soupeři
(1975) - Forget-Me-Not-Lane
(1975) - Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1973) - Alpha Beta
(1971) - Gumshoe
(1970) - Scrooge
(1969) - The Picasso Summer
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Charlie Bubbles
(1967) - Dva na cestě
(1964) - Night Must Fall
(1963) - A Tribute to John F. Kennedy from the Arts
(1963) - Vítězové
(1963) - Tom Jones
(1960) - V sobotu večer, v neděli ráno
(1960) - Komik

Albert Finney - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nostromo (TV seriál)":
(*1938) Brian Dennehy

(*1960) Colin Firth

(*1938) Claudia Cardinale

(*1957) Joaquim de Almeida

(*1957) Lothaire Bluteau

(*1928) Ennio Morricone (hudební skladatel)

(*1944) Paul Brooke

(*1961) Serena Scott Thomas

(*1950) Allan Corduner

(*1963) Claudio Amendola

(*1916) Arnoldo Foà

(*1974) Romina Mondello



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
18°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°08’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
9°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
27°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
23°10’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Ryby
20°07’
Ryby
19°25’
UranUran:
Býk
6°16’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
14°03’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
25°21’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°03’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Váhy
13°35’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°30’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »