kozoroh

Albert Paulig
(1925): Finale der Liebe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stollberg
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Albert Paulig - Film: Finale der Liebe
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1925, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1925 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Albert Paulig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1933) - Zwei gute Kameraden
(1933) - Manolescu, der Fürst der Diebe
(1933) - K 1 greift ein
(1932) - Zu Befehl, Herr Unteroffizier
(1932) - Der Prinz von Arkadien
(1932) - Hasenklein kann nichts dafür
(1932) - Der Frauendiplomat
(1932) - Drei von der Kavallerie
(1932) - Das Testament des Cornelius Gulden
(1932) - Byl jednou jeden valčík
(1932) - Baby
(1932) - Aus einer kleinen Residenz
(1932) - Annemarie, die Braut der Kompanie
(1931) - Der Ungetreue Eckehart
(1931) - Der Tanzhusar
(1931) - Schön ist die Manöverzeit
(1931) - Reserve hat Ruh
(1931) - Königin einer Nacht
(1931) - Ein ausgekochter Junge
(1931) - Die Bräutigamswitwe
(1931) - Der Storch streikt
(1931) - Der Schrecken der Garnison
(1931) - Der Herr Bürovorsteher
(1931) - Dáma a její šofér
(1931) - Čokoládová komtesa
(1930) - Susanne macht Ordnung
(1930) - Sturm auf drei Herzen
(1930) - Der Nächste, bitte!
(1930) - Mach' mir die Welt zum Paradies
(1930) - Der Herr auf Bestellung
(1930) - Fridas visor
(1930) - Fräulein Lausbub
(1930) - Der Erzieher meiner Tochter
(1930) - Ein Walzer im Schlafcoupé
(1930) - Ein Burschenlied aus Heidelberg
(1930) - Der Liebesmarkt
(1930) - Die Csikosbaroness
(1929) - Männer ohne Beruf
(1929) - Madame im Strandbad
(1929) - Links der Isar - rechts der Spree
(1929) - Kehre zurück! Alles vergeben!
(1929) - Kaviárová princezna
(1929) - Im Prater blühen wieder die Bäume
(1929) - Fräulein Fähnrich
(1929) - Die vierte von rechts
(1929) - Die Mitternachts-Taxe
(1929) - Aus dem Tagebuch eines Junggesellen
(1929) - Aufruhr im Junggesellenheim
(1929) - Adieu Mascotte
(1928) - Veterán Votruba
(1928) - Unmoral
(1928) - Panik
(1928) - Moral
(1928) - Modellhaus Crevette
(1928) - Herr Meister und Frau Meisterin
(1928) - Herkules Maier
(1928) - G'schichten aus dem Wienerwald
(1928) - Die blaue Maus
(1928) - Der Tanzstudent
(1928) - Dcery Eviny
(1928) - Das Girl von der Revue
(1928) - Die Dame in Schwarz
(1928) - Befehl zur Ehe
(1927) - Wie heirate ich meinen Chef?
(1927) - Švejk v civilu
(1927) - Moderní Dubarry
(1927) - Le bateau de verre
(1927) - Klettermaxe
(1927) - Jeho největší klam
(1927) - Hlavu vzhůru, Charly!
(1927) - Der Fürst von Pappenheim
(1927) - Ein schwerer Fall
(1927) - Einbruch
(1927) - Eheferien
(1927) - Die Welt ohne Waffen
(1927) - Die selige Exzellenz
(1927) - Der fesche Erzherzog
(1927) - Das tanzende Wien
(1927) - Das Schicksal einer Nacht
(1927) - Baron Šprýmař
(1926) - Vater werden ist nicht schwer...
(1926) - Der Prinz und die Tänzerin
(1926) - Menschen untereinander
(1926) - Der Mann seiner Frau
(1926) - Die Keusche Susanne
(1926) - Jagd auf Menschen
(1926) - Hraběnka z Modes Robes
(1926) - Hoheit tanzt Walzer
(1926) - Frauen der Leidenschaft
(1926) - Fiaker Nr. 13
(1926) - Dürfen wir schweigen?
(1926) - Die Warenhausprinzessin
(1926) - Die dritte Eskadron
(1926) - Der Sohn des Hannibal
(1926) - Der schwarze Pierrot
(1926) - Der Jüngling aus der Konfektion
(1926) - Der Bankkrach unter den Linden
(1926) - Der Balletterzherzog. Ein Wiener Spiel von Tanz und Liebe
(1926) - Das Mädel auf der Schaukel
(1926) - An der schönen blauen Donau
(1925) - Zigano
(1925) - Weil Du es bist
(1925) - Finale der Liebe
(1925) - Face à la mort
(1925) - Des Lebens Würfelspiel
(1925) - Abenteuer im Nachtexpreß
(1924) - Mensch gegen Mensch
(1924) - Gehetzte Menschen
(1924) - Die Radio Heirat
(1924) - Die letzte Stunde
(1924) - Die Brigantin von New York
(1924) - Der Mann ohne Nerven
(1924) - Das Geschöpf
(1923) - Die Sonne von St. Moritz
(1923) - Rivalen
(1923) - Der Wetterwart
(1923) - Der allmächtige Dollar
(1922) - Nur eine Nacht
(1922) - Miss Rockefeller filmt
(1922) - Die fünf Frankfurter
(1922) - Die Flucht in die Ehe. Der große Flirt
(1922) - Das verschwundene Haus
(1922) - Das schwarze Kuvert
(1921) - Der Stier von Olivera
(1921) - Perlen bedeuten Tränen
(1921) - Der Mann ohne Namen - 7. Gelbe Bestien
(1921) - Der Mann ohne Namen - 6. Der Sprung über den Schatten
(1921) - Der Mann ohne Namen - 5. Der Mann mit den eisernen Nerven
(1921) - Der Mann ohne Namen - 4. Die goldene Flut
(1921) - Der Mann ohne Namen - 2. Der Kaiser der Sahara
(1921) - Der Mann ohne Namen - 1. Der Millionendieb
(1921) - Im Strudel der Großstadt
(1921) - Die Große und die kleine Welt
(1921) - Die Lieblingsfrau des Maharadscha - 3. Teil
(1921) - Die Beichte einer Gefallenen
(1921) - Die Abenteuerin von Monte Carlo - 3. Der Mordprozeß Stanley
(1921) - Die Abenteuerin von Monte Carlo - 2. Marokkanische Nächte
(1921) - Die Abenteuerin von Monte Carlo - 1. Die Geliebte des Schahs
(1921) - Der Liebling der Frauen
(1921) - Das gestohlene Millionenrezept
(1921) - Amor am Steuer
(1920) - Der Schuß aus dem Fenster
(1920) - Putschliesel
(1920) - Die Notheirat
(1920) - Der langsame Tod
(1919) - Ústřicová princezna
(1919) - Die Platonische Ehe
(1919) - Der grüne Skarabäus
(1919) - Albert hat Prokura
(1917) - Walzernacht, Eine
(1916) - Meine Braut, seine Frau
(1916) - Die Nichte des Herzogs
(1916) - Albert als Golem
(1915) - Zwei glückliche Paare
(1915) - Pension Lampel
(1915) - Frau Annas Pilgerfahrt
(1915) - Ein Erbe wird gesucht
(1915) - Die zerbrochene Puppe
(1915) - Aufs Eis geführt
(1914) - Im Liebestaumel
(1914) - Fräulein Leutnant
(1914) - Die Marketenderin
(1914) - Die Firma heiratet
(1914) - Der Stolz der Firma
(1914) - Bedingung - Kein Anhang!
Spoluherci ve filmu "Finale der Liebe":
(*1885) Luigi Serventi

(*1899) Lia Eibenschütz

(*1897) Nils Asther

(*1898) Lucy Doraine



Tranzitní horoskop (1925)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
3°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
7°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°11’
Kozoroh
3°15’
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°43’
Štír
12°06’
UranUran:
Lev
4°14’
Ryby
18°07’
NeptunNeptun:
Beran
23°33’
Lev
22°12’
PlutoPluto:
Býk
18°54’
Rak
12°31’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°36’
Lev
15°36’
Černá LunaLilith:
Lev
17°16’
Rak
1°46’
CheirónCheirón:
Beran
10°44’
Beran
20°06’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »