strelec

Aldo Maccione
(1974): Il Piatto piange

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1935 - 17:20h
Místo:
Turín
Země:
Věk:
82 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Aldo Maccione - Film: Il Piatto piange
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Maccione - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Travaux
(2005) - Rekonstrukce
(2002) - La Leggenda di Al, John e Jack
(1999) - Fetentoni, I
(1997) - La Femme de chambre du Titanic
(1994) - Perdiamoci di vista!
(1991) - Aldo tous risques (TV seriál)
(1989) - Neobyčejná dobrodružství obyčejného tatínka
(1988) - Quando ancora non c'erano i Beatles
(1987) - Jeď do Ria, a zemřeš!
(1985) - Pizzaiolo et Mozzarel
(1984) - Le Cowboy
(1984) - Aldo et Junior
(1983) - Le Bourreau des coeurs
(1982) - T'es folle ou quoi?
(1982) - Te marre pas... c'est pour rire!
(1982) - Porca vacca
(1982) - Plus beau que moi, tu meurs
(1982) - Le Corbillard de Jules
(1981) - Tais-toi quand tu parles!
(1981) - Pourquoi pas nous?
(1981) - La Poliziotta a New York
(1980) - To já ne, to on
(1980) - Jsem fotogenický
(1980) - Fico d'India
(1979) - Tre sotto il lenzuolo
(1979) - Riavanti... Marsch!
(1979) - Horké dívky a prokurátor
(1978) - Les Ringards
(1978) - Jsem nesmělý, ale léčím se
(1977) - Zvíře
(1977) - La Vergine, il toro e il capricorno
(1977) - Taxíkářka
(1977) - Latinský milovník
(1977) - Es pecado... pero me gusta
(1976) - 40 gradi all'ombra del lenzuolo
(1976) - Spogliamoci così senza pudor
(1976) - Le Grand escogriffe
(1976) - Bruciati da cocente passione
(1976) - Le Avventure e gli amori di Scaramouche
(1975) - Gangsterova milenka
(1975) - Frankenstein all'italiana
(1975) - Due cuori, una cappella
(1974) - Professore venga accompagnato dai suoi genitori
(1974) - Il Piatto piange
(1974) - Fischia il sesso
(1974) - Il Colonnello Buttiglione diventa generale
(1973) - Ufficiale non si arrende mai nemmeno di fronte all'evidenza, firmato Colonnello Buttiglione, Un
(1973) - Kam se poděla sedmá rota?
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1971) - La Grande maffia
(1970) - Rošťák
(1964) - Magnifici brutos del West, I
Spoluherci ve filmu "Il Piatto piange":
(*1916) Bernard Blier

(*1917) Armando Brancia

(*1947) Andréa Ferréol

(*1947) Agostina Belli

(*1922) Daniele Vargas

(*1930) Maria Antonietta Beluzzi

(*1939) Franco Micalizzi (hudební skladatel)

(*1913) Claudio Gora



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
4°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
23°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
22°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
4°07’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Ryby
3°50’
Rak
0°30’
UranUran:
Býk
2°19’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Panna
16°38’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Rak
27°14’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°44’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Panna
25°13’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°06’
Beran
16°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
14°11’
4. IC:
Lev
15°51’
7. DSC:
Střelec
14°11’
10. MC:
Vodnář
15°51’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »