strelec

Aldo Maccione
(1975): Frankenstein all'italiana

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1935 - 17:20h
Místo:
Turín
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Aldo Maccione - Film: Frankenstein all'italiana
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Maccione - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Travaux
(2005) - Rekonstrukce
(2002) - La Leggenda di Al, John e Jack
(1999) - Fetentoni, I
(1997) - La Femme de chambre du Titanic
(1994) - Perdiamoci di vista!
(1991) - Aldo tous risques (TV seriál)
(1989) - Neobyčejná dobrodružství obyčejného tatínka
(1988) - Quando ancora non c'erano i Beatles
(1987) - Jeď do Ria, a zemřeš!
(1985) - Pizzaiolo et Mozzarel
(1984) - Le Cowboy
(1984) - Aldo et Junior
(1983) - Le Bourreau des coeurs
(1982) - T'es folle ou quoi?
(1982) - Te marre pas... c'est pour rire!
(1982) - Porca vacca
(1982) - Plus beau que moi, tu meurs
(1982) - Le Corbillard de Jules
(1981) - Tais-toi quand tu parles!
(1981) - Pourquoi pas nous?
(1981) - La Poliziotta a New York
(1980) - To já ne, to on
(1980) - Jsem fotogenický
(1980) - Fico d'India
(1979) - Tre sotto il lenzuolo
(1979) - Riavanti... Marsch!
(1979) - Horké dívky a prokurátor
(1978) - Les Ringards
(1978) - Jsem nesmělý, ale léčím se
(1977) - Zvíře
(1977) - La Vergine, il toro e il capricorno
(1977) - Taxíkářka
(1977) - Latinský milovník
(1977) - Es pecado... pero me gusta
(1976) - 40 gradi all'ombra del lenzuolo
(1976) - Spogliamoci così senza pudor
(1976) - Le Grand escogriffe
(1976) - Bruciati da cocente passione
(1976) - Le Avventure e gli amori di Scaramouche
(1975) - Gangsterova milenka
(1975) - Frankenstein all'italiana
(1975) - Due cuori, una cappella
(1974) - Professore venga accompagnato dai suoi genitori
(1974) - Il Piatto piange
(1974) - Fischia il sesso
(1974) - Il Colonnello Buttiglione diventa generale
(1973) - Ufficiale non si arrende mai nemmeno di fronte all'evidenza, firmato Colonnello Buttiglione, Un
(1973) - Kam se poděla sedmá rota?
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1971) - La Grande maffia
(1970) - Rošťák
(1964) - Magnifici brutos del West, I
Spoluherci ve filmu "Frankenstein all'italiana":
(*1948) Ninetto Davoli

(*1925) Armando Crispino (režisér)

(*1944) Anna Mazzamauro

(*1952) Jenny Tamburi

(*1937) Stelvio Cipriani (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
4°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
23°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
22°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
4°07’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Ryby
3°50’
Rak
15°50’
UranUran:
Býk
2°19’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Panna
16°38’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
27°14’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°44’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Panna
25°13’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°06’
Beran
19°57’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
14°11’
4. IC:
Lev
15°51’
7. DSC:
Střelec
14°11’
10. MC:
Vodnář
15°51’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »