strelec

Aldo Maccione
(1976): 40 gradi all'ombra del lenzuolo

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1935 - 17:20h
Místo:
Turín
Země:
Věk:
82 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Aldo Maccione - Film: 40 gradi all'ombra del lenzuolo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Maccione - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Travaux
(2005) - Rekonstrukce
(2002) - La Leggenda di Al, John e Jack
(1999) - Fetentoni, I
(1997) - La Femme de chambre du Titanic
(1994) - Perdiamoci di vista!
(1991) - Aldo tous risques (TV seriál)
(1989) - Neobyčejná dobrodružství obyčejného tatínka
(1988) - Quando ancora non c'erano i Beatles
(1987) - Jeď do Ria, a zemřeš!
(1985) - Pizzaiolo et Mozzarel
(1984) - Le Cowboy
(1984) - Aldo et Junior
(1983) - Le Bourreau des coeurs
(1982) - T'es folle ou quoi?
(1982) - Te marre pas... c'est pour rire!
(1982) - Porca vacca
(1982) - Plus beau que moi, tu meurs
(1982) - Le Corbillard de Jules
(1981) - Tais-toi quand tu parles!
(1981) - Pourquoi pas nous?
(1981) - La Poliziotta a New York
(1980) - To já ne, to on
(1980) - Jsem fotogenický
(1980) - Fico d'India
(1979) - Tre sotto il lenzuolo
(1979) - Riavanti... Marsch!
(1979) - Horké dívky a prokurátor
(1978) - Les Ringards
(1978) - Jsem nesmělý, ale léčím se
(1977) - Zvíře
(1977) - La Vergine, il toro e il capricorno
(1977) - Taxíkářka
(1977) - Latinský milovník
(1977) - Es pecado... pero me gusta
(1976) - 40 gradi all'ombra del lenzuolo
(1976) - Spogliamoci così senza pudor
(1976) - Le Grand escogriffe
(1976) - Bruciati da cocente passione
(1976) - Le Avventure e gli amori di Scaramouche
(1975) - Gangsterova milenka
(1975) - Frankenstein all'italiana
(1975) - Due cuori, una cappella
(1974) - Professore venga accompagnato dai suoi genitori
(1974) - Il Piatto piange
(1974) - Fischia il sesso
(1974) - Il Colonnello Buttiglione diventa generale
(1973) - Ufficiale non si arrende mai nemmeno di fronte all'evidenza, firmato Colonnello Buttiglione, Un
(1973) - Kam se poděla sedmá rota?
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1971) - La Grande maffia
(1970) - Rošťák
(1964) - Magnifici brutos del West, I
Spoluherci ve filmu "40 gradi all'ombra del lenzuolo":
(*1938) Sergio Martino (režisér)

(*1948) Edwige Fenech

(*1933) Marty Feldman

(*1944) Barbara Bouchet

(*1944) Salvatore Baccaro

(*1945) Enrico Montesano

(*1932) Tomas Milian

(*1934) Nello Pazzafini

(*1935) Giovanna Ralli

(*1949) Dayle Haddon

(*1951) Sydne Rome

(*1920) Tonino Guerra (scénárista)

(*1944) Guido De Angelis (hudební skladatel)

(*1947) Maurizio De Angelis (hudební skladatel)

(*1930) Alberto Lionello



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
4°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
23°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
22°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
4°07’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Ryby
3°50’
Lev
1°01’
UranUran:
Býk
2°19’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
16°38’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
27°14’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°44’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Panna
25°13’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°06’
Beran
23°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
14°11’
4. IC:
Lev
15°51’
7. DSC:
Střelec
14°11’
10. MC:
Vodnář
15°51’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »