ryby

Aldo Sambrell
(1966): Pirát sedmi moří

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Madrid
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
10.7.2010 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Aldo Sambrell - Film: Pirát sedmi moří
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Sambrell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Legami sporchi
(2003) - Flesh for the Beast
(2002) - Killer Barbys vs. Dracula
(1999) - Força de Um Desejo (TV seriál)
(1999) - Drsný chlapi
(1999) - Comisario, El (TV seriál)
(1998) - Tender Flesh
(1998) - Ma il buon Dio è proprio in gamba?
(1996) - Pasajes
(1996) - Maso pro zámeckou paní
(1996) - Aquí llega Condemor (el Pecador de la Pradera)
(1995) - Soldato ignoto
(1995) - Řekni mi své ano
(1995) - Bambola di carne
(1994) - Švéd
(1992) - Narcos
(1992) - Krásné vězenkyně
(1991) - Božská relikvie 2
(1990) - Zorro (TV seriál)
(1990) - Superagentes en Mallorca
(1990) - Horká krev
(1990) - El C.I.D. (TV seriál)
(1990) - Drug Wars: The Camarena Story
(1990) - La Cruz de Iberia
(1989) - El Río que nos lleva
(1989) - Oceano
(1989) - Návrat tří mušketýrů
(1989) - Muž v hnědém obleku
(1989) - Krev a písek
(1989) - Bílá válka (TV seriál)
(1989) - Al Andalus
(1988) - Picari, I
(1988) - Hemingway (TV seriál)
(1988) - Camilla
(1987) - Ladrón de chatarra
(1987) - El Ataque de los pájaros
(1986) - Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
(1986) - El Orden cómico
(1986) - Okamžitá spravedlnost
(1986) - La Noche de la ira
(1986) - Flavia
(1986) - Ahora mis pistolas hablan
(1985) - Tex a pán temnot
(1985) - Roma. L'antica chiave dei sensi
(1985) - Hierro dulce
(1985) - Black Arrow
(1984) - Yellow Hair and the Fortress of Gold
(1984) - Výbušnina
(1984) - Tuareg
(1984) - Mon ami Washington
(1984) - Héctor, el estigma del miedo
(1984) - Funny frankenstein
(1983) - Padroni del mondo, I
(1983) - Al oeste de Río Grande
(1982) - Runaway Island (TV seriál)
(1982) - Othello, el comando negro
(1982) - La Leyenda del tambor
(1982) - Kapax del Amazonas
(1982) - La Bimba di Satana
(1982) - Biancaneve & Co...
(1981) - L'ultimo harem
(1981) - Diablos del mar, Los
(1980) - Secret Valley (TV seriál)
(1980) - Matar para vivir
(1980) - Cuatro locos buscan manicomio
(1980) - Bílý mys
(1979) - Tre supermen contro il padrino
(1979) - Savana violenza carnale
(1979) - Pes
(1979) - Monster
(1978) - Stříbrné sedlo
(1978) - Las Muñecas del King Kong
(1978) - Missile X - Geheimauftrag Neutronenbombe
(1978) - L'Infermiera di campagna
(1978) - The Black Pearl
(1976) - Curro Jiménez (TV seriál)
(1976) - Atraco en la jungla
(1975) - Vítr a lev
(1975) - La Última jugada
(1975) - Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
(1975) - Jo Gaillard (TV seriál)
(1974) - Zlatá Sindibádova cesta
(1974) - Vudú sangriento
(1974) - La Loba y la Paloma
(1974) - La Dynamite est bonne à boire
(1973) - Shaft v Africe
(1973) - Charley One-Eye
(1973) - Hombre llamado Noon, Un
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - S tetou na cestách
(1972) - Ostrov pokladů
(1972) - Antony and Cleopatra
(1972) - Amico, stammi lontano almeno un palmo
(1971) - Uccidi Django... uccidi per primo!!!
(1971) - A Town Called Bastard
(1971) - Su le mani, cadavere! Sei in arresto
(1971) - Rain for a Dusty Summer
(1971) - The Light at the Edge of the World
(1971) - The Last Run
(1971) - Kill!
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1971) - Hlavu dolů
(1971) - Hannie Caulderová
(1970) - Tristana
(1970) - Nešikovné ruce
(1970) - Komando špionů
(1970) - Děla pro Cordobu
(1970) - Arizona si scatenò... e li fece fuori tutti
(1969) - 100 pušek
(1969) - La Legione dei dannati
(1968) - Vivo per la tua morte
(1968) - Tenkrát na Západě
(1968) - Réquiem para el gringo
(1968) - Quindici forche per un assassino
(1968) - Město psanců
(1968) - L'Invincibile Superman
(1968) - Colpo sensazionale al servizio del Sifar
(1968) - Bitva bez návratu
(1967) - Un treno per Durango
(1967) - Faccia a faccia
(1967) - Dlouhý souboj
(1966) - 100.000 dollari per Lassiter
(1966) - Ztracená jednotka
(1966) - Tygr sedmi moří
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Texican
(1966) - Pirát sedmi moří
(1966) - Navajo Joe
(1966) - The Man Who Never Was (TV seriál)
(1966) - La Magnifica sfida
(1966) - Kulka pro generála
(1966) - Hodný, zlý a ošklivý
(1966) - Dinamite Jim
(1966) - Crudeli, I
(1965) - Son of a Gunfighter
(1965) - Pro pár dolarů navíc
(1965) - Peklo Manitoby
(1965) - Fuerte perdido
(1965) - Finger on the Trigger
(1965) - Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
(1965) - All'ombra di una colt
(1964) - La Tumba del pistolero
(1964) - Tre sergenti del Bengala, I
(1964) - Saul e David
(1964) - Relevo para un pistolero
(1964) - Pro hrst dolarů
(1964) - El Hombre de la diligencia
(1964) - Gunfighters of Casa Grande
(1964) - Fuera de la ley
(1964) - Due violenti, I
(1964) - Cento cavalieri, I
(1964) - La Carga de la policía montada
(1963) - Tres hombres buenos
(1963) - El Sabor de la venganza
(1963) - Duello nel Texas
(1961) - Král králů

Aldo Sambrell - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Sambrell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pirát sedmi moří":
(*1931) Gérard Barray

(*1924) Anne Vernon

(*1924) Sergio Bergonzelli (režisér)

(*1916) Fernando Sancho

(*1937) Geneviève Casile

(*1931) Antonella Lualdi

(*1905) George Rigaud

(*1932) Georges Garvarentz (hudební skladatel)

(*1917) Armand Mestral

(*1930) Giani Esposito

(*1942) Mónica Randall

(*1927) Ivano Staccioli



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
18°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
28°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
10°40’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Kozoroh
19°40’
Ryby
12°28’
UranUran:
Beran
13°05’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
4°25’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Rak
18°58’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°46’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Ryby
11°46’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Býk
14°29’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »