vodnar

Alex Meneses
(2009): Australians Hit Hollywood

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka
Alex Meneses - Film: Australians Hit Hollywood
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alex Meneses - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Growing Up Fisher (TV seriál)
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2010) - Gigantic (TV seriál)
(2010) - Boyle Heights
(2009) - Australians Hit Hollywood
(2009) - Smrtící exploze
(2009) - Ruby & the Rockits (TV seriál)
(2009) - Neodvratná pomsta
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - Xenophobia
(2006) - Veselý prachy
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - This Just In (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - The Round and Round
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - My Father's Love
(2001) - Bob Patterson (TV seriál)
(2000) - The Princess and the Barrio Boy
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - The Brothers Garcia (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Neviditelná smrt
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Selena
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Head Over Heels (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Snakeland
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - Sherman Oaks (TV seriál)
(1995) - Nesmrtelní
(1995) - Kissing Miranda
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Stickfighter
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Horká linka (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Australians Hit Hollywood":
(*1972) Stuart Townsend

(*1958) Kevin Sorbo

(*1962) Rena Owen

(*1945) Roger Donaldson

(*1942) John Seale

(*1950) Phillip Noyce

(*1965) Cameron Daddo

(*1970) Dominic Purcell

(*1976) Alex O'Loughlin

(*1940) Jack Thompson

(*1982) Yvonne Strahovski

(*1978) Michala Banas

(*1975) Curtis Stone

(*1982) Dustin Clare



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
23°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
14°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
8°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
26°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
17°54’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Ryby
5°54’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
13°36’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
19°59’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
15°34’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°43’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°52’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
16°49’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »