lev

Alfréd Aczel
(1993): Tisíci džbán

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec
Alfréd Aczel - Film: Tisíci džbán
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alfréd Aczel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tisíci džbán":
(*1974) Zuzana Fialová

(*1959) Ivan Gogál

(*1927) Ivan Krivosudský

(*1941) Igor Čillík

(*1921) Mária Prechovská

(*1961) Pavol Topoľský

(*1942) Ján Mistrík

(*1967) Roman Matisko



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
16°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
1°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
13°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
10°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
15°41’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Beran
12°15’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Panna
22°25’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Panna
19°12’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°38’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Beran
25°08’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Ryby
29°14’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »