lev

Amy Adams
(2008): Jarní úklid s.r.o.

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.8. 1974 - 00:00h
Místo:
Vicenza
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, herečka
Amy Adams - Film: Jarní úklid s.r.o.
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Amy Adams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Justice League Part One
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Story of Your Life
(2016) - Nocturnal Animals
(2016) - Janis Joplin: Get It While You Can
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Lullaby
(2014) - Big Eyes
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Ona
(2013) - Muž z oceli
(2013) - Back Beyond
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Na cestě
(2012) - Mistr
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Mupeti
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Přestupný rok
(2010) - Láska a nedůvěra
(2010) - Fighter
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Noc v muzeu 2
(2009) - Moonlight Serenade
(2009) - Julie a Julia
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Velký den slečny Pettigrewové
(2008) - Pochyby
(2008) - Jarní úklid s.r.o.
(2007) - Superpes
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Kouzelná romance
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2006) - Pennies
(2006) - Králové ro(c)ku
(2005) - Stephen Tobolowsky's Birthday Party
(2005) - Svatební víkend
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Junebug
(2005) - Dokonalá partie
(2004) - The Last Run
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2003) - 'Catch Me If You Can': The Casting of the Film
(2002) - The Slaughter Rule
(2002) - Sloužit Sáře
(2002) - Pumpkin
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2000) - Velmi nebezpečné známosti 2
(2000) - Opravdu děsná plážová party
(1999) - Krása na zabití
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Jarní úklid s.r.o.":
(*1977) Eric Christian Olsen

(*1934) Alan Arkin

(*1967) Steve Zahn

(*1970) Clifton Collins Jr.

(*1983) Emily Blunt

(*1971) Mary Lynn Rajskub

(*1970) Amy Redford

(*1977) Arron Shiver

(*1946) Marc Turtletaub (producent)

(*1958) Michael Penn (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
26°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
26°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
29°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
15°02’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
14°31’
Panna
8°24’
UranUran:
Váhy
24°40’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
6°50’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
5°11’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°41’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°01’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
24°16’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
4°26’
4. IC:
Lev
6°59’
7. DSC:
Střelec
4°26’
10. MC:
Vodnář
6°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »