panna

Anastacia
(2003): Symphonic Show (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvačka, návrhářka
Anastacia - Film: Symphonic Show (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Anastacia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Anastacia: Take This Chance (hudební videoklip)
(2014) - Anastacia - Stupid Little Things (hudební videoklip)
(2014) - Anastacia: Starring At the Sun (hudební videoklip)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - All You Can Dream
(2008) - MTV Europe Music Awards 2008
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2006) - Anastacia: Live at Last (koncert)
(2005) - Heavy on My Heart (hudební videoklip)
(2005) - Anastacia - Pieces of a Dream (hudební videoklip)
(2005) - La Azotea de Wyoming
(2004) - Welcome to My Truth (hudební videoklip)
(2004) - Anastacia: The Video Collection (hudební videoklip)
(2004) - Anastacia - Sick and Tired (hudební videoklip)
(2004) - Anastacia - Left Outside Alone (hudební videoklip)
(2004) - The X Factor
(2004) - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
(2003) - One Day in Your Life (hudební videoklip)
(2003) - 4Pop
(2003) - Symphonic Show (TV seriál)
(2002) - The Royal Variety Performance 2002
(2002) - RI:SE
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - Divas: Las Vegas
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2001) - Anastacia - Paid My Dues (hudební videoklip)
(2001) - Star Academy
(2001) - Nobel Peace Prize Concert
(2001) - Lorraine
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Pavarotti & Friends for Afghanistan (koncert)
(2001) - Party in the Park 2001 (koncert)
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2000) - GPTV
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Tapis rouge
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - BingoLotto
(1987) - French and Saunders (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1980) - Verstehen Sie Spaß?
(1964) - Top of the Pops
Spoluherci ve filmu "Symphonic Show (TV seriál)":
(*1943) Johnny Hallyday

(*1972) Stomy Bugsy

(*1924) Charles Aznavour

(*1966) Patricia Kaas

(*1966) Stéphane Rousseau

(*1976) Virginie Ledoyen

(*1953) Arielle Dombasle

(*1960) Michèle Laroque

(*1959) Patrick Bruel

(*1974) Ophélie Winter

(*1966) Dany Boon

(*1963) Franck Dubosc

(*1965) Dany Brillant

(*1981) Josh Groban

(*1968) Céline Dion

(*1955) Muriel Robin

(*1967) Carla Bruni

(*1963) Elie Semoun

(*1960) Agnès Soral

(*1973) Florence Foresti

(*1973) Michaël Youn

(*1949) Lionel Richie

(*1970) Lara Fabian

(*1933) Sacha Distel



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
24°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
24°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
20°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°13’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Beran
24°09’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Panna
29°17’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
24°15’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Panna
22°44’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°11’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°07’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Beran
1°22’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »