byk

André De Toth
(1955): Indiánský bojovník

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Makó
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
27.10.2002 (Příčina: Aneurysma)
Povolání:
režisér, herec
André De Toth - Film: Indiánský bojovník
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

André De Toth - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

André De Toth - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

André De Toth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Indiánský bojovník":
(*1920) Walter Matthau

(*1916) Kirk Douglas

(*1906) Lon Chaney Jr.

(*1898) Walter Abel

(*1922) William Phipps

(*1894) Ben Hecht (scénárista)

(*1931) Robert 'Buzz' Henry

(*1903) Elisha Cook Jr.

(*1935) Elsa Martinelli

(*1923) Diana Douglas

(*1906) Franz Waxman (hudební skladatel)

(*1903) Wilfred M. Cline (kameraman)

(*1902) Eduard Franz

(*1921) Alan Hale Jr.

(*1901) Hank Worden



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
24°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
5°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
28°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
10°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
12°36’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Býk
23°37’
Štír
18°23’
UranUran:
Vodnář
3°26’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Rak
21°30’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Blíženci
27°40’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°56’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°40’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Ryby
10°44’
Kozoroh
27°44’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »