byk

André De Toth
(1960): Morgan il pirata

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Makó
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
27.10.2002 (Příčina: Aneurysma)
Povolání:
režisér, herec
André De Toth - Film: Morgan il pirata
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

André De Toth - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

André De Toth - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

André De Toth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Morgan il pirata":
(*1926) Steve Reeves

(*1942) Valérie Lagrange

(*1906) Primo Zeglio (režisér)

(*1935) Giovanni Cianfriglia

(*1931) George Ardisson

(*1933) Chelo Alonso

(*1922) Tonino Delli Colli (kameraman)

(*1917) Armand Mestral

(*1928) Lidia Alfonsi



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
24°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
5°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
28°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
10°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
12°36’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Býk
23°37’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Vodnář
3°26’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
21°30’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
27°40’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°56’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°40’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Ryby
10°44’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »