strelec

Andrej Hryc
(1970): Rajský plyn

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec
Andrej Hryc - Film: Rajský plyn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1970, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1970 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Hryc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2014) - Spoveď
(2014) - Hodinový manžel
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Colette
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka
(2011) - Hviezdna dráha Markízy
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Druhý život (TV seriál)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Habermannův mlýn
(2009) - 13. komnata Andyho Hryce
(2009) - T.M.A.
(2009) - Tango s komármi
(2009) - Mein Kampf
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Bathory
(2006) - Niečo za niečo
(2006) - Let's Dance
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Bumerang
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Na streche
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Kobova garáž
(2002) - Peter Karvaš
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Família
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Šest statečných
(1998) - Rivers of Babylon
(1997) - Čertové volky
(1996) - Pasáž
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Most
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Janko Gondášik
(1991) - Zloději
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jediná
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Vtáčia princezná
(1990) - V rannej hmle
(1990) - Vianočna spomienka
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Sila lásky
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Vrana vrane
(1989) - Sedím na konári a je mi dobre
(1989) - Reverend
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Kamene
(1989) - Dynamit
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Žaba
(1988) - Tokamak
(1988) - Štek
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Príživník
(1988) - Mesto Anatol
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1988) - Kus jazyka
(1988) - Křivda
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Akcia D
(1987) - Vizitka
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Počítač
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Repete
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Moliére
(1986) - Chýbajúci článok
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Do toho, do toho! (TV seriál)
(1986) - Čarbák
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Zapomeňte na Mozarta
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Přitažlivost výšky
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - Medulienka
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Malý Muk
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Drevená krava
(1984) - Deti slnka
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Svadba bude
(1983) - Spevák
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1982) - Živý sen
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Vlci
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Cukor
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Stratená melódia (TV seriál)
(1981) - Mojmír II.
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Hodiny
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Višňový sad
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Platiť sa nebude
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Zbojníci
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Rodinný dom
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Elektra
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Novinárske rozprávky (TV seriál)
(1977) - Advokátka
(1976) - Keby som mal dievča
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1974) - Naši synovia (TV seriál)
(1972) - Othello
(1972) - Nikto nie je doma (TV seriál)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Rajský plyn
Spoluherci ve filmu "Rajský plyn":
(*1934) František Velecký

(*1928) Viliam Polónyi

(*1921) Emanuel Kaněra (scénárista)

(*1921) Emanuel Kaněra (režisér)

(*1927) Jozef Hanúsek

(*1938) Elo Havetta

(*1925) Ľudovít Kroner

(*1923) Mikuláš Ladižinský

(*1928) Jozef Majerčík

(*1905) Adam Matejka

(*1939) Ján Melkovič

(*1926) Anton Trón

(*1921) Augustín Kubáň

(*1919) Karol Skovay

(*1943) Viera Hladká

(*1921) Karol Baláž

(*1922) František Marvan (scénárista)



Tranzitní horoskop (1970)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
7°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
11°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
12°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
18°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°56’
Štír
2°23’
SaturnSaturn:
Panna
18°38’
Býk
2°03’
UranUran:
Rak
3°59’
Váhy
8°43’
NeptunNeptun:
Váhy
16°41’
Štír
29°54’
PlutoPluto:
Lev
18°10’
Panna
27°23’
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°46’
Ryby
15°15’
Černá LunaLilith:
Beran
25°17’
Lev
2°49’
CheirónCheirón:
Střelec
12°01’
Beran
2°31’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »