panna

Andrej Šilan
(1971): Hľadači svetla

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jurgów
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Andrej Šilan - Film: Hľadači svetla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andrej Šilan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hľadači svetla":
(*1943) Ida Rapaičová

(*1945) Karol Čálik

(*1931) Ivan Rajniak

(*1926) Július Vašek

(*1928) Karol Machata

(*1935) Ivan Mistrík

(*1944) Ľubomír Roman

(*1936) Leopold Haverl

(*1908) Mária Markovičová

(*1931) Miroslav Horňák (režisér)

(*1927) Maximilián Remeň (střihač)

(*1915) Ľudovít Reiter

(*1943) Jozef Stražan

(*1927) Jaroslav Vrzala

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
0°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
16°20’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
Býk
15°56’
UranUran:
Beran
14°12’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Rak
20°37’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°15’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°55’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
Beran
5°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »