beran

Andy Garcia
(1983): Blue Skies Again

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Havana
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, režisér
Andy Garcia - Film: Blue Skies Again
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andy Garcia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - What About Love
(2017) - Mobster: A Call for the New Order
(2017) - Max Steel
(2017) - Geostorm
(2016) - Krotitelé duchů
(2016) - Hemingway & Fuentes
(2016) - Headlock
(2014) - Rob the Mob
(2014) - Rio 2
(2014) - Kill the Messenger
(2014) - Falešní poldové
(2013) - Nash
(2013) - Cubamerican
(2013) - Vánoce v Conway
(2013) - Middletonská romance
(2013) - Doll & Em (TV seriál)
(2013) - Angie
(2012) - Pablo
(2012) - The Truth
(2012) - For Greater Glory: The True Story of Cristiada
(2012) - Dora's Royal Rescue
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Po svém
(2011) - 5 Days of War
(2010) - Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Hranice
(2009) - City Island
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Classical Baby (I'm Grown Up Now): The Poetry Show
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2008) - Čivava z Beverly Hills
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Sejmi eso
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Ztracené město
(2005) - Koma
(2004) - Modigliani
(2004) - Klíč k vraždě
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Kurtlar vadisi (TV seriál)
(2003) - Just Like Mona
(2003) - Chladnokrevně
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - I Love Lucy's 50th Anniversary Special
(2001) - A Galaxy Far, Far Away
(2001) - Nevyřčené tajemství
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala
(2000) - Lakeboat
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Cesta ke štěstí
(1999) - Cena za život
(1998) - Na plovárně
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Hranice zoufalství
(1997) - Soumrak nad Manhattanem
(1997) - Gangster
(1997) - The Disappearance of Garcia Lorca
(1995) - Gloria Estefan: Everlasting Gloria
(1995) - Steal Big, Steal Little
(1995) - Somos un solo pueblo
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Když muž miluje ženu
(1993) - Cachao... Como Su Ritmo No Hay Dos
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - The Godfather Family: A Look Inside
(1991) - Znovu po smrti
(1990) - Vnitřní záležitosti
(1990) - Kmotr III
(1990) - Bouřící Portoriko
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Černý déšť
(1988) - Výkupné
(1988) - Ukaž, co umíš
(1988) - American Roulette
(1987) - Neúplatní
(1986) - 8 miliónů způsobů jak zemřít
(1985) - The Making of 'The Mean Season'
(1985) - Vražedný ráj
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Brothers (TV seriál)
(1983) - Noc v ráji
(1983) - Guaguasi
(1983) - For Love and Honor (TV seriál)
(1983) - Blue Skies Again
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1977) - ¿Qué pasa, U.S.A.? (TV seriál)

Andy Garcia - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Andy Garcia - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Blue Skies Again":
(*1956) Mimi Rogers

(*1951) Harry Hamlin

(*1932) Kenneth McMillan

(*1936) Richard Michaels (režisér)

(*1927) Dana Elcar

(*1957) Cylk Cozart



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
22°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
10°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
29°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
8°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
28°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
21°31’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Střelec
2°01’
Štír
2°56’
UranUran:
Rak
28°14’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Váhy
29°14’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
10°40’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°14’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Vodnář
11°03’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »