stir

Andy Richter
(1998): Will a Grace (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Grand Rapids, Michigan
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec
Andy Richter - Film: Will a Grace (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andy Richter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Madagascar 4
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Pan kritik (TV seriál)
(2014) - Jason Nash Is Married
(2014) - All Hail King Julien (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Madly Madagascar
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - First Look: Ultimate Teaser Trailer
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Conan O'Brien Can't Stop
(2010) - Conan
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2009) - Příšerky z podkroví
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2008) - Prop 8: The Musical
(2008) - Poloprofesionál
(2008) - Mighty B! (TV seriál)
(2008) - Madagaskar 2: Útěk do Afriky
(2007) - The Procedure
(2007) - Ledově ostří
(2007) - I.Q.: Génius
(2007) - Andy Barker, P.I. (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Metalocalypse (TV seriál)
(2006) - Clark and Michael (TV seriál)
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Madagaskar
(2005) - Lenny, zázračný pes
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Seeing Other People
(2004) - Quintuplets (TV seriál)
(2004) - Jeden den v New Yorku
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Death and Texas
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - End of the Century
(2003) - Všechno je relativní (TV seriál)
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - Šílený rande
(2003) - On the Spot (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - The Lunchbox Chronicles
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Perfect Pitch
(2002) - Gigantic (A Tale of Two Johns)
(2002) - Brilliant But Cancelled
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Velký průšvih
(2002) - The True Meaning of Christmas Specials
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Martin & Orloff
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2002) - Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
(2001) - Wild Desk Ride
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses
(2001) - Tak nevyhrožuj
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Royal Rumble
(2000) - Záhada Blair Witch 2
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(2000) - DAG (TV seriál)
(1999) - Barenaked in America
(1999) - Strangers with Candy (TV seriál)
(1999) - Děsivá pravda (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - SexTV (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Good Money
(1994) - Plavčík
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Will a Grace (TV seriál)":
(*1958) Sharon Stone

(*1956) Andy Garcia

(*1934) Sydney Pollack

(*1944) Michael Douglas

(*1956) Geena Davis

(*1962) Demi Moore

(*1970) Matt Damon

(*1958) Alec Baldwin

(*1941) Beau Bridges

(*1980) Macaulay Culkin

(*1961) Woody Harrelson

(*1946) Gregory Hines

(*1959) Rosanna Arquette

(*1946) Cher

(*1947) Glenn Close

(*1970) Minnie Driver

(*1969) Jennifer Lopez

(*1968) Edward Burns

(*1939) John Cleese

(*1932) Debbie Reynolds

(*1961) Eric Stoltz

(*1933) Gene Wilder

(*1967) Mira Sorvino

(*1943) Blythe Danner

(*1979) Natasha Lyonne

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1949) Victor Garber

(*1973) Neil Patrick Harris

(*1965) Maria Pitillo

(*1969) Jack Black

(*1981) Britney Spears

(*1968) Debra Messing

(*1931) Rip Torn

(*1958) Madonna

(*1961) Dylan McDermott

(*1974) Chloë Sevigny

(*1966) Patrick Dempsey

(*1968) Parker Posey

(*1959) Tracey Ullman

(*1933) Joan Collins

(*1970) Sean Hayes

(*1948) Bernadette Peters

(*1940) James Burrows (režisér)

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1967) Harry Connick Jr.

(*1946) Candice Bergen

(*1937) Suzanne Pleshette

(*1932) Eileen Brennan

(*1963) Tracy Nelson

(*1945) Debbie Harry

(*1963) Nicollette Sheridan

(*1964) Molly Shannon

(*1990) Ashley Edner

(*1958) Scott Patterson

(*1971) Taye Diggs

(*1987) Michael Angarano

(*1963) Eric McCormack

(*1952) Shohreh Aghdashloo

(*1949) Veronica Cartwright

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1979) Brandon Routh

(*1970) Bobby Cannavale

(*1973) Jennifer Aspen

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1981) Jamie-Lynn Sigler

(*1954) Michael Patrick King (scénárista)

(*1986) Penn Badgley

(*1939) Terry Kiser

(*1964) Bob Clendenin

(*1973) Bruno Campos

(*1961) Maggie Wheeler

(*1992) Daryl Sabara

(*1964) Wanda Sykes

(*1964) Kathleen Wilhoite

(*1971) Megyn Price

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1989) Landry Allbright

(*1973) Christina Moore

(*1947) Elton John

(*1962) Eric Allan Kramer

(*1951) Mark Harelik

(*1968) Ken Marino

(*1962) Clark Gregg

(*1939) Kathryn Joosten

(*1988) Sara Paxton

(*1969) Peter Paige

(*1968) Christopher Gartin

(*1969) David Sutcliffe

(*1970) Will Arnett

(*1949) Gary Grubbs

(*1961) Karl T. Wright

(*1974) Ever Carradine

(*1962) Dean Cameron

(*1964) Patrick Fabian

(*1960) Patrick Breen

(*1933) Gordon Davidson

(*1958) Megan Mullally

(*1969) Nathan Anderson



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
24°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°28’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°41’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
9°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
3°33’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Ryby
23°38’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
22°41’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
21°16’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
19°49’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°44’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°28’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
22°14’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »