vahy

Ang Lee
(2005): Zkrocená hora

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pching-tung
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Ang Lee - Film: Zkrocená hora
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ang Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ang Lee - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zkrocená hora":
(*1950) Randy Quaid

(*1979) Heath Ledger

(*1982) Anne Hathaway

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1976) Anna Faris

(*1980) Michelle Williams

(*1975) Linda Cardellini

(*1959) James Schamus (producent)

(*1983) Kate Mara

(*1974) David Harbour

(*1999) Brooklynn Proulx

(*1951) Gustavo Santaolalla (hudební skladatel)

(*1980) Kailin See

(*1936) Larry McMurtry (scénárista)

(*1943) Peter McRobbie



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
23°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
12°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
1°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
28°58’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Štír
10°34’
Rak
24°53’
UranUran:
Rak
27°39’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Váhy
25°56’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
26°28’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°06’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Štír
14°38’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°24’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »