vahy

Ang Lee
(2006): 78. Annual Academy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pching-tung
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Ang Lee - Film: 78. Annual Academy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ang Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ang Lee - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "78. Annual Academy Awards":
(*1956) Mel Gibson

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1964) Keanu Reeves

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1937) Morgan Freeman

(*1964) Russell Crowe

(*1954) John Travolta

(*1965) Chris Penn

(*1957) Frances McDormand

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1970) Uma Thurman

(*1937) Jack Nicholson

(*1931) Anne Bancroft

(*1940) Richard Pryor

(*1968) Naomi Watts

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1968) Eric Bana

(*1956) Tom Hanks

(*1975) Charlize Theron

(*1948) Billy Crystal

(*1964) Matt Dillon

(*1937) Dustin Hoffman

(*1950) William Hurt

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1950) William H. Macy

(*1945) Steve Martin

(*1949) David Strathairn

(*1969) Jennifer Aniston

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1962) Joan Cusack

(*1969) Jennifer Lopez

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1924) Lauren Bacall

(*1974) Hilary Swank

(*1979) Ziyi Zhang

(*1970) Rachel Weisz

(*1939) Lily Tomlin

(*1966) Salma Hayek

(*1979) Heath Ledger

(*1932) Pat Morita

(*1959) Catherine Keener

(*1967) Jamie Foxx

(*1985) Keira Knightley

(*1981) Jessica Alba

(*1971) Luke Wilson

(*1908) John Mills

(*1914) Robert Wise

(*1958) Nick Park

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1969) Javier Bardem

(*1967) Paul Giamatti

(*1970) Queen Latifah

(*1966) Chris Rock

(*1972) Jennifer Garner

(*1922) Barbara Bel Geddes

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1920) Shelley Winters

(*1978) Rachel McAdams

(*1980) Michelle Williams

(*1967) Will Ferrell

(*1906) Eddie Albert

(*1928) Anthony Franciosa

(*1946) Dolly Parton

(*1975) Zach Braff

(*1967) Steve Box

(*1965) Jordi Caballero

(*1974) Amy Adams

(*1967) Luc Jacquet

(*1969) Terrence Howard

(*1962) Jon Stewart

(*1962) Steve Carell

(*1953) Paul Haggis

(*1979) James McAvoy

(*1962) Tom Kane

(*1959) Tracy Wright

(*1932) John Williams

(*1960) Eric Simonson

(*1951) Gustavo Santaolalla

(*1936) Larry McMurtry

(*1869) Mahátma Gándhí



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
23°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
12°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
1°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
28°58’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Štír
10°34’
Lev
9°53’
UranUran:
Rak
27°39’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Váhy
25°56’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Lev
26°28’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°06’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Štír
14°38’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°24’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »