vahy

Ang Lee
(2013): Trespassing Bergman

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pching-tung
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Ang Lee - Film: Trespassing Bergman
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ang Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ang Lee - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Trespassing Bergman":
(*1943) Robert De Niro

(*1952) Isabella Rossellini

(*1967) Laura Dern

(*1935) Woody Allen

(*1958) Holly Hunter

(*1939) Wes Craven

(*1950) John Landis

(*1937) Ridley Scott

(*1956) Lars von Trier

(*1942) Michael Haneke

(*1947) Takeši Kitano

(*1969) Thomas Vinterberg

(*1951) Yimou Zhang

(*1948) Claire Denis

(*1932) Harriet Andersson

(*1958) Pernilla August

(*1965) Tomas Alfredson

(*1977) Daniel Espinosa



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
23°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
12°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
1°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
28°58’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Štír
10°34’
Štír
9°34’
UranUran:
Rak
27°39’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
25°56’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
26°28’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°06’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Štír
14°38’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°24’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »