ryby

Anja Pohjola
(1976): Hevonen kassakaapissa

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Loimaa
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
herečka
Anja Pohjola - Film: Hevonen kassakaapissa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Anja Pohjola - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kiiltokuvia (TV seriál)
(2012) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto
(2011) - Suomen suurin teatteri (TV seriál)
(2011) - Moska (TV seriál)
(2009) - Puoli seitsemän
(2008) - Kymenlaakson laulu (TV seriál)
(2006) - Uudisraivaaja (TV seriál)
(2006) - Donna Paukku (TV seriál)
(2005) - Slib
(2005) - Presidentit (TV seriál)
(2004) - Arto Nyberg
(2004) - Väärät kengät
(2004) - Uuno Turhapuro - This Is My Life
(2004) - Impérium jazzu
(2002) - Kymmenen riivinrautaa
(2001) - Valtapeliä elokuussa 1940
(2001) - Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
(2001) - Emmauksen tiellä
(2000) - Kirjava silta (TV seriál)
(1999) - Kokkisota
(1999) - Sestřička
(1999) - Herrat nauraa (TV seriál)
(1996) - Onnenseitti
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1993) - Onnen maa
(1992) - Tuhlaajapoika
(1991) - Tiina (TV seriál)
(1991) - Suklaasydän
(1990) - Irti maasta
(1990) - Hyvät herrat (TV seriál)
(1988) - Marjatta
(1987) - Lampola
(1987) - Kadotetut
(1986) - Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä
(1985) - Rikhard III
(1985) - Raamit ränniin
(1985) - Juhani on kuumeessa
(1984) - Vartioitu saari
(1984) - Tohvelisankarin rouva
(1984) - Musta hurmio
(1984) - Angelas krig
(1983) - Unelmajuna
(1983) - Kadotettu paratiisi
(1982) - Poste restante
(1982) - Pohjalla
(1980) - Viimeinen raja
(1980) - Martinin rikos
(1980) - Laahus
(1979) - Ljubov Jarovaja
(1979) - Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
(1979) - Kaukasialainen liitupiiri
(1978) - Auringon lapset
(1977) - Sakea veri
(1977) - On neidolla punapaula
(1977) - Minna
(1977) - Laululintunen
(1977) - Kovan onnen lapsia
(1976) - Vanhan ruhtinaan rakkaus
(1976) - Surullinen laulu Ronganojan Sallista
(1976) - Laulukokeet
(1976) - Isännät ja isäntien varjot
(1976) - Hevonen kassakaapissa
(1975) - Usko, toivo, rakkaus
(1975) - Professori Uuno D.G. Turhapuro
(1975) - Kuopion takana
(1975) - Kuolleista herännyt
(1974) - Narri kartanon valtiaana
(1974) - Kun lesket lempivät
(1974) - Kaunis välinpitämätön
(1973) - Železnice
(1973) - Pohjantähti
(1972) - Vassa Zeleznova
(1972) - Silmänkääntäjä
(1972) - Kosinta
(1972) - Hiekkakuningas
(1972) - Emme ole enkeleitä
(1971) - Vanja-eno
(1971) - Lokki
(1971) - Kutsumustyö
(1971) - Aja hitosti
(1970) - Opettajainhuone
(1970) - Onneksi on rahaa
(1970) - Kesäilta laiturilla
(1970) - Aliisa
(1970) - Akseli ja Elina
(1969) - Vodkaa, komisario Palmu
(1969) - Paavo
(1969) - Kustaa Vaasa
(1969) - Kotini on linnani
(1969) - Koneitten murskaajat
(1969) - Boheemielämää (TV seriál)
(1968) - Yksin
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Mies elää
(1968) - Käärme paratiisissa
(1968) - Juuret
(1968) - Irralliset eli Anna ja Vasili
(1967) - Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto
(1967) - Piirakat
(1967) - Päivä lepokodissa
(1967) - Lapsuuteni (TV seriál)
(1967) - Don Juan tulee sodasta
(1967) - Agamemnon
(1966) - Uusi jäsenkirja
(1966) - Täyttyneiden toiveiden maa
(1966) - Juudas
(1966) - Herra Sebastianin linnunlaulu
(1965) - Viipurilaisen iltapäivä
(1965) - Tohvelisankarin rouva
(1965) - Teekutsut
(1965) - Pilkahdus merta
(1965) - Pikakäynti
(1965) - Kansikuvapoika
(1965) - Cul-de-Sac
(1964) - Rakkaus iltakävelyllä
(1964) - Pyhä piltti, legenda rikkaan miehen kääntymyksestä
(1964) - Mikumärdissä on kesä
(1964) - Meidän herramme muurahaisia
(1964) - Ei koskaan pilanpäin
(1964) - Anna Christie
(1963) - Sissit
(1963) - Kuparsaare Antti
(1963) - Kovan onnen lapsia
(1963) - Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
(1963) - Joululegenda
Spoluherci ve filmu "Hevonen kassakaapissa":
(*1927) Eldar Alexandrovič Rjazanov (scénárista)

(*1914) Irma Seikkula

(*1928) Pentti Valkeala (kameraman)

(*1925) Mirjam Himberg (režisérka)

(*1927) Topi Reinikka

(*1938) Paavo Pentikäinen

(*1938) Liisamaija Laaksonen

(*1951) Anitta Niemi



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
22°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
21°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
9°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
27°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
10°31’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
21°18’
Lev
1°01’
UranUran:
Beran
14°03’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
3°54’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
18°45’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°46’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Ryby
13°52’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Býk
15°13’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »