beran

Anna Gurji
(2015): Windsor Drive

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tbilisi
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka
Anna Gurji - Film: Windsor Drive
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Anna Gurji - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Windsor Drive":
(*1980) Samaire Armstrong

(*1986) Mandy Musgrave

(*1982) Matt Cohen

(*1984) Jillian Murray

(*1983) Natalie Bible' (režisérka)

(*1983) Natalie Bible' (producentka)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
11°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
7°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
28°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
16°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
3°33’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°11’
Střelec
0°54’
UranUran:
Kozoroh
13°41’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°40’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
19°58’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°20’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Střelec
27°17’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Rak
21°11’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »