lev

Antonín Hardt
(1976): Povídky Svatopluka Čecha

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1935 (?)
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec
Antonín Hardt - Film: Povídky Svatopluka Čecha
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Antonín Hardt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Školní výlet
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Lidice
(2011) - Čertova nevěsta
(2009) - V jiném stavu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Kontakty
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Magda, její ztráty a nálezy
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1990) - Král kolonád
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Jak se zbavit Křivonožky
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Dům na stará kolena
(1986) - Robotóza
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Hrdlička
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Skok
(1985) - Podfuk
(1985) - Lyžař v parném léte
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Brakýři
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Velké přání
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Plácek
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Oddechový čas
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Spodní proud
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Sokolovo
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Klobouk plný deště
(1972) - Slečna Golem
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1967) - Útěk
(1967) - Tvrdohlavá žena (divadelní záznam)
(1967) - Marketa Lazarová
(1965) - Útěk do větru
(1962) - Černá dynastie
(1960) - Sedmý kontinent
(1957) - Parta nezradí...?
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Nezlob, Kristino
(1955) - Návštěva z oblak
Spoluherci ve filmu "Povídky Svatopluka Čecha":
(*1930) Jiří Hálek

(*1925) Jan Skopeček

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1940) Václav Mareš

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1940) Anna Procházková (režisérka)

(*1920) Robert Vrchota

(*1954) Lenka Pichlíková

(*1914) Josef Patočka

(*1917) František Horák

(*1946) Jiří Wohanka

(*1919) Václav Král

(*1958) Martin Velda

(*1922) Otmar Mácha (hudební skladatel)

(*1926) Adolf Navara (kameraman)



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
18°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
7°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
3°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
14°19’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Ryby
8°40’
Lev
1°01’
UranUran:
Býk
5°29’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
13°07’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
26°05’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°47’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Panna
12°28’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Blíženci
14°55’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »