lev

Arthur Hill
(1955): Matinee Theatre (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melfort
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arthur Hill - Film: Matinee Theatre (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arthur Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Christmas Eve
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - The Guardian
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Prototyp
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Making Love
(1981) - Dirty Tricks
(1981) - Andělský prach
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Šampion
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Riel
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1977) - Tell Me My Name
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1976) - Futureworld
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Death Be Not Proud
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Ordeal
(1971) - Vanished
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Other Man
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Předseda
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Don't Let the Angels Fall
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Petulie
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Harper
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Moment to Moment
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - In the Cool of the Day
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Stone Boy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Life with the Lyons
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - A Day to Remember
(1952) - Salute the Toff
(1952) - Penny Princess
(1952) - Paul Temple Returns
(1951) - The Scarlet Thread
(1951) - Mister Drake's Duck
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1950) - The Body Said No!
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undefeated
(1949) - I Was a Male War Bride
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Matinee Theatre (TV seriál)":
(*1936) Dean Stockwell

(*1926) Richard Crenna

(*1911) Vincent Price

(*1928) Roddy McDowall

(*1920) DeForest Kelley

(*1923) Arthur Hiller (režisér)

(*1915) Zsa Zsa Gabor

(*1906) John Carradine

(*1926) Tom Tryon

(*1936) Yvette Vickers

(*1932) John Drew Barrymore

(*1932) John Drew Barrymore (režisér)

(*1891) Fay Bainter

(*1922) Lamont Johnson (režisér)

(*1910) Mae Clarke

(*1928) George Peppard

(*1922) Patrick Macnee

(*1898) Oskar Homolka

(*1893) Cedric Hardwicke

(*1924) Nina Foch

(*1905) John Hoyt

(*1922) Walter Grauman (režisér)

(*1917) Boris Sagal (režisér)

(*1894) Ben Hecht (scénárista)

(*1925) Frank D. Gilroy (scénárista)

(*1913) Murvyn Vye

(*1926) Kerwin Mathews

(*1886) Edward Everett Horton

(*1927) Patrick O'Neal

(*1925) Charles Chaplin ml.

(*1896) Rolfe Sedan

(*1914) Parley Baer

(*1928) Pernell Roberts

(*1914) Frances Reid

(*1928) Marian Seldes

(*1913) John McGiver

(*1915) Jean Parker

(*1909) Louis Hayward

(*1909) Everett Sloane

(*1921) Chuck Connors

(*1921) Jeff Donnell

(*1928) Earl Holliman

(*1901) Ellerbe Harry

(*1933) Myrna Fahey

(*1916) Edward Binns

(*1930) Peggy McCay

(*1908) Gene Raymond

(*1914) Sarah Churchill

(*1931) Mala Powers

(*1866) H. G. Wells (spisovatelská předloha)

(*1775) Jane Austen (spisovatelská předloha)

(*1919) Mary Beth Hughes

(*1920) June Vincent

(*1938) Dolores Hart

(*1902) John Steinbeck (spisovatelská předloha)

(*1920) Arthur Hailey (scénárista)

(*1799) Alexandr Sergejevič Puškin (spisovatelská předloha)

(*1894) Samson Raphaelson (scénárista)

(*1930) Will Hutchins

(*1911) Leif Erickson

(*1809) Nikolaj Vasiljevič Gogol (spisovatelská předloha)

(*1812) Charles Dickens (spisovatelská předloha)

(*1928) John Lupton

(*1921) Patricia Barry

(*1928) Conrad Janis

(*1928) Jeanne Cooper

(*1930) Richard Davalos

(*1897) Conrad Nagel

(*1905) John Emery

(*1919) Eva Gabor

(*1897) Hermione Gingold

(*1926) Patricia Cutts

(*1921) Harry Carey Jr.

(*1899) Sara Haden

(*1926) Paul Burke

(*1921) Catherine McLeod

(*1904) John Eldredge

(*1907) Daphne Du Maurier (scénáristka)

(*1907) Isabel Jewell

(*1898) Frank McHugh

(*1850) Robert Louis Stevenson (spisovatelská předloha)

(*1899) John Qualen

(*1916) Margaret Hayes

(*1832) Louisa May Alcott (spisovatelská předloha)

(*1898) Regis Toomey

(*1922) Jay Presson Allen (scénárista)

(*1907) Douglass Montgomery

(*1917) Harriet Frank Jr. (scénárista)

(*1925) Arnold Schulman (scénárista)

(*1927) Abby Mann (scénárista)

(*1919) Phyllis Thaxter

(*1918) Helmut Dantine

(*1938) Betty Lou Keim

(*1935) Diane Jergens

(*1889) Franklin Pangborn

(*1896) Alan Mowbray

(*1891) Reginald Denny

(*1941) Tommy Kirk

(*1911) Jean Muir

(*1903) Mona Washbourne



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
8°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°17’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Váhy
3°33’
Štír
18°23’
UranUran:
Ryby
12°52’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
10°18’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°25’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°13’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Beran
17°26’
Kozoroh
27°44’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »