lev

Arthur Hill
(1964): Reportér (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melfort
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arthur Hill - Film: Reportér (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arthur Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Christmas Eve
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - The Guardian
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Prototyp
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Making Love
(1981) - Dirty Tricks
(1981) - Andělský prach
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Šampion
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Riel
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1977) - Tell Me My Name
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1976) - Futureworld
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Death Be Not Proud
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Ordeal
(1971) - Vanished
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Other Man
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Předseda
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Don't Let the Angels Fall
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Petulie
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Harper
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Moment to Moment
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - In the Cool of the Day
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Stone Boy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Life with the Lyons
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - A Day to Remember
(1952) - Salute the Toff
(1952) - Penny Princess
(1952) - Paul Temple Returns
(1951) - The Scarlet Thread
(1951) - Mister Drake's Duck
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1950) - The Body Said No!
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undefeated
(1949) - I Was a Male War Bride
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Reportér (TV seriál)":
(*1922) Tom Gries (režisér)

(*1915) Gary Merrill

(*1930) Anne Francis

(*1921) Alex March (režisér)

(*1918) Efrem Zimbalist Jr.

(*1925) Harry Guardino

(*1905) Constance Bennett

(*1938) Roy Thinnes

(*1941) Jessica Walter

(*1940) Daniel J. Travanti

(*1931) Janice Rule

(*1912) Barry Sullivan

(*1912) George O'Hanlon

(*1933) Myrna Fahey

(*1935) Leslie Parrish

(*1928) James Luisi

(*1933) Herb Edelman

(*1924) Val Avery

(*1913) Kurt Kasznar

(*1927) William Smithers

(*1895) Sidney Blackmer

(*1935) Pippa Scott



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
8°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°17’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Váhy
3°33’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Ryby
12°52’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
10°18’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°25’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°13’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Beran
17°26’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »