lev

Arthur Hill
(1969): The David Frost Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melfort
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arthur Hill - Film: The David Frost Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arthur Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Christmas Eve
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - The Guardian
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Prototyp
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Making Love
(1981) - Dirty Tricks
(1981) - Andělský prach
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Šampion
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Riel
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1977) - Tell Me My Name
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1976) - Futureworld
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Death Be Not Proud
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Ordeal
(1971) - Vanished
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Other Man
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Předseda
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Don't Let the Angels Fall
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Petulie
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Harper
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Moment to Moment
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - In the Cool of the Day
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Stone Boy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Life with the Lyons
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - A Day to Remember
(1952) - Salute the Toff
(1952) - Penny Princess
(1952) - Paul Temple Returns
(1951) - The Scarlet Thread
(1951) - Mister Drake's Duck
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1950) - The Body Said No!
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undefeated
(1949) - I Was a Male War Bride
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "The David Frost Show":
(*1930) Clint Eastwood

(*1927) Robert Shaw

(*1925) Jack Lemmon

(*1936) Burt Reynolds

(*1925) Rod Steiger

(*1919) Jack Palance

(*1908) James Stewart

(*1915) Orson Welles

(*1936) Dennis Hopper

(*1930) Richard Harris

(*1919) Donald Pleasence

(*1935) Woody Allen

(*1920) Yul Brynner

(*1940) James Caan

(*1928) James Coburn

(*1926) Richard Crenna

(*1940) Peter Fonda

(*1928) James Garner

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1923) Charlton Heston

(*1946) Gregory Hines

(*1931) James Earl Jones

(*1920) Walter Matthau

(*1915) Anthony Quinn

(*1934) George Segal

(*1935) Donald Sutherland

(*1932) Robert Vaughn

(*1946) Cher

(*1945) Bette Midler

(*1935) Julie Andrews

(*1924) Lauren Bacall

(*1925) Richard Burton

(*1933) Michael Caine

(*1929) John Cassavetes

(*1906) Joan Crawford

(*1903) Bing Crosby

(*1925) Sammy Davis Jr.

(*1916) Kirk Douglas

(*1905) Henry Fonda

(*1937) Jane Fonda

(*1896) Lillian Gish

(*1900) Helen Hayes

(*1918) William Holden

(*1911) Danny Kaye

(*1904) Ruby Keeler

(*1921) Deborah Kerr

(*1913) Burt Lancaster

(*1926) Jerry Lewis

(*1924) Lee Marvin

(*1946) Liza Minnelli

(*1909) David Niven

(*1911) Vincent Price

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1940) Raquel Welch

(*1923) Cliff Robertson

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1932) Pat Morita

(*1938) Elliott Gould

(*1939) Brenda Vaccaro

(*1925) Hal Holbrook

(*1939) Karen Black

(*1936) Kris Kristofferson

(*1918) Mercedes McCambridge

(*1921) Yves Montand

(*1901) Vittorio De Sica

(*1896) Ruth Gordon

(*1922) Carl Reiner

(*1899) Gloria Swanson

(*1936) Ursula Andress

(*1890) Stanley Holloway

(*1939) Peter Bogdanovich

(*1899) George Cukor

(*1935) William Friedkin

(*1913) Stanley Kramer

(*1906) Otto Preminger

(*1938) Richard Benjamin

(*1899) Pat O'Brien

(*1941) Ryan O'Neal

(*1907) Cab Calloway

(*1931) Claire Bloom

(*1938) Diana Rigg

(*1915) Zsa Zsa Gabor

(*1910) Joyce Grenfell

(*1917) Richard Boone

(*1921) Peter Ustinov

(*1940) Lainie Kazan

(*1945) Carrie Snodgress

(*1935) Jerry Orbach

(*1946) Patty Duke

(*1940) John Lennon

(*1926) Cloris Leachman

(*1936) Nicol Williamson

(*1917) Phyllis Diller

(*1931) Rip Taylor

(*1933) Dom DeLuise

(*1937) Dyan Cannon

(*1894) Moms Mabley

(*1925) B. B. King



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
8°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°17’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Váhy
3°33’
Beran
18°48’
UranUran:
Ryby
12°52’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Rak
10°18’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°25’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°13’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Beran
17°26’
Ryby
29°04’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »