lev

Arthur Hill
(1982): Tomorrow's Child

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melfort
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Arthur Hill - Film: Tomorrow's Child
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Arthur Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Christmas Eve
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - The Guardian
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Prototyp
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Making Love
(1981) - Dirty Tricks
(1981) - Andělský prach
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Šampion
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Riel
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1977) - Tell Me My Name
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1976) - Futureworld
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Death Be Not Proud
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Ordeal
(1971) - Vanished
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Other Man
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Předseda
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Don't Let the Angels Fall
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Petulie
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Harper
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Moment to Moment
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - In the Cool of the Day
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Stone Boy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Life with the Lyons
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - A Day to Remember
(1952) - Salute the Toff
(1952) - Penny Princess
(1952) - Paul Temple Returns
(1951) - The Scarlet Thread
(1951) - Mister Drake's Duck
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1950) - The Body Said No!
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undefeated
(1949) - I Was a Male War Bride
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Tomorrow's Child":
(*1947) William Atherton

(*1946) Bruce Davison

(*1956) Stephanie Zimbalist

(*1925) Joseph Sargent (režisér)

(*1932) Susan Oliver

(*1933) James Shigeta

(*1935) Salome Jens

(*1934) Ed Flanders

(*1939) Patrick Williams (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
8°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
19°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°17’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Váhy
3°33’
Váhy
21°28’
UranUran:
Ryby
12°52’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Rak
10°18’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°25’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°13’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Beran
17°26’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »