strelec

Ben Stiller
(1989): Simpsonovi (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.11. 1965 - 17:35h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Ben Stiller - Film: Simpsonovi (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ben Stiller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Yeh Din Ka Kissa
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Sweet Micky for President
(2015) - Being Canadian
(2015) - Falešný Hollywood (TV seriál)
(2015) - Another Period (TV seriál)
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Harmontown
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - While We're Young
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Noc v muzeu: Tajemství hrobky
(2013) - Arcade Fire: Here Comes The Night Time (hudební videoklip)
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Nantucket Film Festival's 2nd Comedy Roundtable
(2013) - Le débarquement
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Rides Dirty with Jerry
(2013) - Madly Madagascar
(2013) - He's Way More Famous Than You
(2013) - The Birthday Boys (TV seriál)
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Hollywood Renegade
(2012) - Attitude Era
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Sousedská hlídka
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Madagaskar 3
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Workaholics (TV seriál)
(2011) - The Onion News Network (TV seriál)
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Megamysl
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Greenberg
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2010) - Fotři jsou lotři
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2009) - Zašlá sláva Marca Pease
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2009) - Noc v muzeu 2
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Making the Ruins
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Rain of Madness
(2008) - Madagaskar 2: Útěk do Afriky
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Making of 'Night at the Museum
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Těsně vedle
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí
(2006) - Škola svádění
(2006) - Noc v muzeu
(2006) - Králové ro(c)ku
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Madagaskar
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2005) - Confessions of an Action Star
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Starsky & Hutch: A Last Look
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Závist
(2004) - Vybíjená
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Riskni to s Polly
(2004) - Jeho fotr, to je lotr!
(2003) - Tenacious D - Tribute (hudební videoklip)
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Tenacious D: The Complete Masterworks
(2003) - Sledge: A Documentary
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2003) - Baba na zabití
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - American Idol
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hollywood, Inc. (TV seriál)
(2002) - Orange County
(2002) - Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Spotlight on Location: Meet the Parents
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Zoolander
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2001) - Kolej, základ života (TV seriál)
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(2000) - Nezávislý
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Fotr je lotr
(1999) - Suburbans
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1999) - Mystery Men
(1999) - Machři a šprti (TV seriál)
(1999) - Heat Vision and Jack
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Tví přátelé a sousedé
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1998) - Něco na té Mary je
(1998) - Efekt nula
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Backstreet Boyz
(1997) - Intimate Portrait: Mary Tyler Moore
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Derek Zoolander University
(1996) - The Daily Show
(1996) - Star Trek: 30 Years and Beyond
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Ztraceni na Manhattanu
(1996) - Rivalové
(1996) - Flirtování s katastrofou
(1996) - Derek Zoolander: Male Model
(1996) - Cable Guy
(1995) - Těžké váhy
(1994) - Howard Stern
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Bolestná realita
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - 2 Stupid Dogs (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Nejbláznivější z bláznů
(1991) - Pozdrav z cesty do pekla
(1990) - Stella
(1990) - Makléři
(1990) - The Ben Stiller Show (TV seriál)
(1989) - That's Adequate
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1989) - Elvis Stories
(1988) - The Hustler of Money
(1988) - Divocí koně
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Říše slunce
(1987) - The House of Blue Leaves
(1987) - Horké pronásledování
(1984) - Cinema 3
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Kate McShane (TV seriál)
(1969) - Sezame, otevři se
(1952) - Today

Ben Stiller - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ben Stiller - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Simpsonovi (TV seriál)":
(*1956) Mel Gibson

(*1952) Liam Neeson

(*1969) Edward Norton

(*1948) Jeremy Irons

(*1956) Andy Garcia

(*1961) Meg Ryan

(*1953) Pierce Brosnan

(*1951) Treat Williams

(*1975) Drew Barrymore

(*1925) Paul Newman

(*1957) Steve Buscemi

(*1944) Gary Busey

(*1957) Frances McDormand

(*1981) Natalie Portman

(*1953) Kim Basinger

(*1952) Isabella Rossellini

(*1955) Willem Dafoe

(*1962) Jodie Foster

(*1958) Alec Baldwin

(*1947) Albert Brooks

(*1940) James Caan

(*1944) Danny DeVito

(*1951) Mark Hamill

(*1961) Woody Harrelson

(*1937) Dustin Hoffman

(*1931) James Earl Jones

(*1957) Jon Lovitz

(*1953) Colm Meaney

(*1931) Leonard Nimoy

(*1969) Matthew Perry

(*1935) Donald Sutherland

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) James Woods

(*1956) Kim Cattrall

(*1947) Glenn Close

(*1945) Bette Midler

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1980) Christina Ricci

(*1949) Meryl Streep

(*1954) Kathleen Turner

(*1976) Reese Witherspoon

(*1916) Kirk Douglas

(*1957) Melanie Griffith

(*1965) John C. Reilly

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1955) J. K. Simmons

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1970) Rachel Weisz

(*1939) Lily Tomlin

(*1942) Michael York

(*1949) Pamela Reed

(*1954) Katey Sagal

(*1950) Richard Dean Anderson

(*1980) Zooey Deschanel

(*1940) Patrick Stewart

(*1972) Carmen Electra

(*1959) David Hyde Pierce

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1973) Neil Patrick Harris

(*1946) Suzanne Somers

(*1937) George Takei

(*1932) Nichelle Nichols

(*1949) Brent Spiner

(*1943) Eric Idle

(*1973) Neve Campbell

(*1982) Anne Hathaway

(*1929) Ed Asner

(*1984) Mandy Moore

(*1964) Hank Azaria

(*1951) Sting

(*1965) Luke Perry

(*1917) Ernest Borgnine

(*1941) Robert Forster

(*1940) James L. Brooks (scénárista)

(*1940) James L. Brooks

(*1942) Werner Herzog

(*1954) Ron Howard

(*1953) Jim Jarmusch

(*1947) Stephen King

(*1934) Garry Marshall

(*1943) Penny Marshall

(*1946) John Waters

(*1946) Tom Savini

(*1955) David Mirkin (režisér)

(*1957) Fran Drescher

(*1961) Dennis Rodman

(*1965) Kevin Dillon

(*1915) Harry Morgan

(*1947) Joe Mantegna

(*1968) Lucy Lawless

(*1947) Michael McKean

(*1944) R. Lee Ermey

(*1931) Larry Hagman

(*1943) George Harrison

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1947) Robert Englund

(*1941) Stacy Keach

(*1948) Phil Hartman



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
8°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
5°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
13°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°31’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Ryby
10°44’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Panna
19°21’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
20°25’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
18°21’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°17’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°21’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
17°58’
Rak
3°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
26°30’
4. IC:
Panna
2°21’
7. DSC:
Střelec
26°30’
10. MC:
Ryby
2°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »