strelec

Ben Stiller
(1996): Saturday Night Special

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.11. 1965 - 17:35h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Ben Stiller - Film: Saturday Night Special
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ben Stiller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Yeh Din Ka Kissa
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Sweet Micky for President
(2015) - Being Canadian
(2015) - Falešný Hollywood (TV seriál)
(2015) - Another Period (TV seriál)
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Harmontown
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - While We're Young
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Noc v muzeu: Tajemství hrobky
(2013) - Arcade Fire: Here Comes The Night Time (hudební videoklip)
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Nantucket Film Festival's 2nd Comedy Roundtable
(2013) - Le débarquement
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Rides Dirty with Jerry
(2013) - Madly Madagascar
(2013) - He's Way More Famous Than You
(2013) - The Birthday Boys (TV seriál)
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Hollywood Renegade
(2012) - Attitude Era
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Sousedská hlídka
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Madagaskar 3
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Workaholics (TV seriál)
(2011) - The Onion News Network (TV seriál)
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Megamysl
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Greenberg
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2010) - Fotři jsou lotři
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2009) - Zašlá sláva Marca Pease
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2009) - Noc v muzeu 2
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Making the Ruins
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Rain of Madness
(2008) - Madagaskar 2: Útěk do Afriky
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Making of 'Night at the Museum
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Těsně vedle
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí
(2006) - Škola svádění
(2006) - Noc v muzeu
(2006) - Králové ro(c)ku
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Madagaskar
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2005) - Confessions of an Action Star
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Starsky & Hutch: A Last Look
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Závist
(2004) - Vybíjená
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Riskni to s Polly
(2004) - Jeho fotr, to je lotr!
(2003) - Tenacious D - Tribute (hudební videoklip)
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Tenacious D: The Complete Masterworks
(2003) - Sledge: A Documentary
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2003) - Baba na zabití
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - American Idol
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hollywood, Inc. (TV seriál)
(2002) - Orange County
(2002) - Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Spotlight on Location: Meet the Parents
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Zoolander
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2001) - Kolej, základ života (TV seriál)
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(2000) - Nezávislý
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Fotr je lotr
(1999) - Suburbans
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1999) - Mystery Men
(1999) - Machři a šprti (TV seriál)
(1999) - Heat Vision and Jack
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Tví přátelé a sousedé
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1998) - Něco na té Mary je
(1998) - Efekt nula
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Backstreet Boyz
(1997) - Intimate Portrait: Mary Tyler Moore
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Derek Zoolander University
(1996) - The Daily Show
(1996) - Star Trek: 30 Years and Beyond
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Ztraceni na Manhattanu
(1996) - Rivalové
(1996) - Flirtování s katastrofou
(1996) - Derek Zoolander: Male Model
(1996) - Cable Guy
(1995) - Těžké váhy
(1994) - Howard Stern
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Bolestná realita
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - 2 Stupid Dogs (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Nejbláznivější z bláznů
(1991) - Pozdrav z cesty do pekla
(1990) - Stella
(1990) - Makléři
(1990) - The Ben Stiller Show (TV seriál)
(1989) - That's Adequate
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1989) - Elvis Stories
(1988) - The Hustler of Money
(1988) - Divocí koně
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Říše slunce
(1987) - The House of Blue Leaves
(1987) - Horké pronásledování
(1984) - Cinema 3
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Kate McShane (TV seriál)
(1969) - Sezame, otevři se
(1952) - Today

Ben Stiller - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ben Stiller - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Saturday Night Special":
(*1961) Jennifer Coolidge

(*1952) Roseanne Barr

(*1960) Kathy Griffin

(*1959) Drake Sather (scénárista)

(*1964) Dana Gould (scénáristka)

(*1961) Melissa Etheridge



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
8°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
5°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
13°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°31’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Ryby
10°44’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
19°21’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
20°25’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
18°21’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°17’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°21’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
17°58’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
26°30’
4. IC:
Panna
2°21’
7. DSC:
Střelec
26°30’
10. MC:
Ryby
2°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »