panna

Bessie Love
(1973): Pollyanna (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Midland, Texas
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Bessie Love - Film: Pollyanna (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bessie Love - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Broadway: The American Musical (TV seriál)
(1983) - Hlad
(1981) - Rudí
(1981) - Ragtime
(1981) - Milenec Lady Chatterleyové
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1978) - Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Gulliverovy cesty
(1976) - Hotel Ritz
(1975) - Shades of Greene (TV seriál)
(1974) - Vampyres
(1974) - Mousey
(1973) - Pollyanna (TV seriál)
(1971) - Mizerná neděle
(1971) - Catlow
(1970) - Looks Familiar
(1970) - Kate (TV seriál)
(1970) - From a Bird's Eye View (TV seriál)
(1969) - W. Somerset Maugham (TV seriál)
(1969) - V tajné službě Jejího veličenstva
(1969) - Randall a Hopkirk (TV seriál)
(1968) - Isadora
(1967) - Nikdy nezapomenu jeho jméno
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Battle Beneath the Earth
(1966) - Late Show London
(1966) - Máky jsou také květy
(1965) - Public Eye (TV seriál)
(1965) - Promise Her Anything
(1964) - I Think They Call Him John
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Story Parade (TV seriál)
(1964) - Children of the Damned
(1963) - The Wild Affair
(1963) - The Sentimental Agent (TV seriál)
(1962) - Zero One (TV seriál)
(1962) - Man of the World (TV seriál)
(1962) - Katy (TV seriál)
(1962) - The Andromeda Breakthrough (TV seriál)
(1961) - The Greengage Summer
(1961) - Římské jaro paní Stoneové
(1961) - Harpers West One (TV seriál)
(1960) - Too Young to Love
(1960) - Don't Do It Dempsey (TV seriál)
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - The Western
(1959) - International Detective (TV seriál)
(1958) - Saturday Playhouse (TV seriál)
(1958) - Nowhere to Go
(1958) - Next to No Time
(1957) - The Story of Esther Costello
(1957) - Emergency-Ward 10 (TV seriál)
(1955) - This Is Your Life (TV seriál)
(1955) - Touch and Go
(1955) - London Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - The Weak and the Wicked
(1954) - Bosonohá komtesa
(1954) - Beau Brummell
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - Kouzelná skříňka
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1947) - You Can't Take It with You
(1945) - Společný cíl
(1944) - Ten požehnaný rod
(1942) - London Scrapbook
(1941) - Atlantic Ferry
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 12
(1938) - A Lost World
(1936) - Fashions in Love
(1936) - I Live Again
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1931) - Round About Hollywood
(1931) - Screen Snapshots No. 8
(1931) - Morals for Women
(1930) - The Voice of Hollywood No. 11
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 18
(1930) - They Learned About Women
(1930) - See America Thirst
(1930) - Chasing Rainbows
(1930) - Good News
(1930) - Conspiracy
(1929) - The Broadway Melody
(1929) - The Idle Rich
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - The Girl in the Show
(1928) - Sally of the Scandals
(1928) - The Matinee Idol
(1928) - Anybody Here Seen Kelly?
(1927) - Life in Hollywood No. 4
(1927) - Rubber Tires
(1927) - A Harp in Hock
(1927) - Dress Parade
(1927) - The American
(1927) - Amateur Night
(1926) - Young April
(1926) - The Song and Dance Man
(1926) - Meet the Prince
(1926) - Lovey Mary
(1926) - Going Crooked
(1925) - Ztracený svět
(1925) - The King on Main Street
(1925) - Soul-Fire
(1925) - New Brooms
(1925) - A Son of His Father
(1924) - The Woman on the Jury
(1924) - Torment
(1924) - Tongues of Flame
(1924) - Those Who Dance
(1924) - Sundown
(1924) - The Silent Watcher
(1924) - Dynamite Smith
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 8
(1923) - Three Who Paid
(1923) - St. Elmo
(1923) - Slave of Desire
(1923) - The Purple Dawn
(1923) - Mary of the Movies
(1923) - Human Wreckage
(1923) - The Ghost Patrol
(1923) - Gentle Julia
(1923) - The Eternal Three
(1923) - Duše na prodej
(1923) - The Adventures of Prince Courageous
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 5
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 3
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 12
(1922) - The Village Blacksmith
(1922) - The Vermilion Pencil
(1922) - Night Life in Hollywood
(1922) - Forget Me Not
(1922) - Deserted at the Altar
(1922) - Bulldog Courage
(1921) - Screen Snapshots, Series 2, No. 14-F
(1921) - The Sea Lion
(1921) - The Swamp
(1921) - The Spirit of the Lake
(1921) - Penny of Top Hill Trail
(1921) - The Honor of Ramirez
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 3
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 11
(1920) - Pegeen
(1920) - The Midlanders
(1920) - Bonnie May
(1919) - A Yankee Princess
(1919) - The Wishing Ring Man
(1919) - Over the Garden Wall
(1919) - The Little Boss
(1919) - A Fighting Colleen
(1919) - The Enchanted Barn
(1919) - Cupid Forecloses
(1919) - Carolyn of the Corners
(1918) - A Little Sister of Everybody
(1918) - How Could You, Caroline?
(1918) - The Great Adventure
(1918) - The Dawn of Understanding
(1917) - Wee Lady Betty
(1917) - Sawdust Ring
(1917) - Polly Ann
(1917) - Nina, the Flower Girl
(1917) - Cheerful Givers
(1917) - A Daughter of the Poor
(1916) - Stranded
(1916) - A Sister of Six
(1916) - Reggie Mixes In
(1916) - The Mystery of the Leaping Fish
(1916) - Intolerance
(1916) - Hell-to-Pay Austin
(1916) - Heiress at Coffee Dan's
(1916) - The Good Bad Man
(1916) - The Flying Torpedo
(1916) - The Aryan
(1916) - Acquitted
(1915) - Georgia Pearce
Spoluherci ve filmu "Pollyanna (TV seriál)":
(*1925) Elaine Stritch

(*1929) Maria Charles

(*1926) Ray McAnally



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
17°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
15°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
9°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
4°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°30’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Střelec
6°27’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Štír
29°58’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Blíženci
24°42’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Blíženci
15°42’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°26’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Rak
11°12’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Štír
25°00’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »