byk

Bill Paxton
(1992): Gomorron

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
25.2.2017 (Příčina: Nemoc, Srdce)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Bill Paxton - Film: Gomorron
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Paxton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Training Day
(2016) - The Circle
(2016) - Term Life
(2015) - The Gamechangers
(2015) - Pixies
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2014) - Slídil
(2014) - Na hraně zítřka
(2014) - Milionový nadhazovač
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - JFK: Poslední hodiny
(2013) - 2 zbraně
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - The Colony
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Shanghai Calling
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2011) - Zvědavost (TV seriál)
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Zkrat
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Good Life
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2005) - New Order - A Collection (hudební videoklip)
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Letka Bouřliváků
(2004) - Klub hrůzy
(2003) - Tajemství Titaniku 3D
(2003) - Superior Firepower: The Making of 'Aliens'
(2003) - V týlu nepřítele
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - The Making of 'Frailty'
(2002) - Living in Darkness
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2001) - War Letters
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Lovec démonů
(2000) - Vertical Limit
(2000) - Ponorka U-571
(1998) - Velký Joe
(1998) - Twister: Ride It Out
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Jasná lež
(1997) - Directors: James Cameron
(1997) - Titanic
(1997) - Kočovník
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - Večernice
(1996) - Twister
(1995) - Poslední večeře
(1995) - Jesse James
(1995) - Apollo 13
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Smrtící iluze
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Tombstone
(1993) - Operace Monolith
(1993) - Helena v krabici
(1993) - Babí léto
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Tulák
(1992) - Lotři
(1992) - Jeden chybný krok
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Muž se třema rukama
(1990) - Predátor II
(1990) - Poslední z nejlepších
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Brain Dead
(1990) - Back to Back
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - The Roommate
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1988) - Reach
(1988) - Pass the Ammo
(1987) - Na prahu temnot
(1986) - Pat Benatar: The Visual Music Collection (hudební videoklip)
(1986) - Vetřelci
(1986) - Riding Fast
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1985) - Podivná věda
(1985) - Komando
(1985) - Časný mráz
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Pat Benatar: Hit Videos (hudební videoklip)
(1984) - The Making of 'Terminator'
(1984) - Terminátor
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Impulse
(1983) - Taking Tiger Mountain
(1983) - Šikana
(1983) - Mortuary
(1983) - Great Day
(1983) - Deadly Lessons
(1982) - Night Warning
(1981) - Lampasy
(1980) - The Six O'Clock Follies (TV seriál)
(1980) - Fish Heads
(1975) - Crazy Mama

Bill Paxton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gomorron":
(*1956) Mel Gibson

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1952) Liam Neeson

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1956) Andy Garcia

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1930) Clint Eastwood

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1972) Jude Law

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1939) Ian McKellen

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Karen Allen

(*1937) Morgan Freeman

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1954) Will Patton

(*1977) Liv Tyler

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1967) Carrie-Anne Moss

(*1958) Tim Robbins

(*1955) Peter Gallagher

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1967) Vin Diesel

(*1953) Peter Stormare

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Chris Penn

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1975) Milla Jovovich

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1951) Stellan Skarsgård

(*1966) Billy Zane

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1981) Elijah Wood

(*1958) Viggo Mortensen

(*1971) Sean Astin

(*1959) Sean Bean

(*1931) Ian Holm

(*1975) Kate Winslet

(*1943) Ben Kingsley

(*1962) Ralph Fiennes

(*1931) Robert Duvall

(*1937) Anthony Hopkins

(*1940) John Hurt

(*1952) Isabella Rossellini

(*1936) Dennis Hopper

(*1974) Giovanni Ribisi

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1964) Deborah Kara Unger

(*1960) Sean Penn

(*1936) Albert Finney

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1965) Connie Nielsen

(*1958) Gary Oldman

(*1978) Josh Hartnett

(*1961) Tom Sizemore

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1970) Matt Damon

(*1935) Woody Allen

(*1958) Alec Baldwin

(*1974) Christian Bale

(*1940) James Caan

(*1943) Chevy Chase

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1967) Benicio Del Toro



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
25°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
17°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
24°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°16’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Štír
17°15’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Rak
24°30’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
26°06’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
24°19’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°11’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°33’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »