byk

Bill Paxton
(2002): Living in Darkness

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
25.2.2017 (Příčina: Nemoc, Srdce)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Bill Paxton - Film: Living in Darkness
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Paxton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Training Day
(2016) - The Circle
(2016) - Term Life
(2015) - The Gamechangers
(2015) - Pixies
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2014) - Slídil
(2014) - Na hraně zítřka
(2014) - Milionový nadhazovač
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - JFK: Poslední hodiny
(2013) - 2 zbraně
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - The Colony
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Shanghai Calling
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2011) - Zvědavost (TV seriál)
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Zkrat
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Good Life
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2005) - New Order - A Collection (hudební videoklip)
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Letka Bouřliváků
(2004) - Klub hrůzy
(2003) - Tajemství Titaniku 3D
(2003) - Superior Firepower: The Making of 'Aliens'
(2003) - V týlu nepřítele
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - The Making of 'Frailty'
(2002) - Living in Darkness
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2001) - War Letters
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Lovec démonů
(2000) - Vertical Limit
(2000) - Ponorka U-571
(1998) - Velký Joe
(1998) - Twister: Ride It Out
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Jasná lež
(1997) - Directors: James Cameron
(1997) - Titanic
(1997) - Kočovník
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - Večernice
(1996) - Twister
(1995) - Poslední večeře
(1995) - Jesse James
(1995) - Apollo 13
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Smrtící iluze
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Tombstone
(1993) - Operace Monolith
(1993) - Helena v krabici
(1993) - Babí léto
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Tulák
(1992) - Lotři
(1992) - Jeden chybný krok
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Muž se třema rukama
(1990) - Predátor II
(1990) - Poslední z nejlepších
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Brain Dead
(1990) - Back to Back
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - The Roommate
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1988) - Reach
(1988) - Pass the Ammo
(1987) - Na prahu temnot
(1986) - Pat Benatar: The Visual Music Collection (hudební videoklip)
(1986) - Vetřelci
(1986) - Riding Fast
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1985) - Podivná věda
(1985) - Komando
(1985) - Časný mráz
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Pat Benatar: Hit Videos (hudební videoklip)
(1984) - The Making of 'Terminator'
(1984) - Terminátor
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Impulse
(1983) - Taking Tiger Mountain
(1983) - Šikana
(1983) - Mortuary
(1983) - Great Day
(1983) - Deadly Lessons
(1982) - Night Warning
(1981) - Lampasy
(1980) - The Six O'Clock Follies (TV seriál)
(1980) - Fish Heads
(1975) - Crazy Mama

Bill Paxton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Living in Darkness":
(*1940) Lance Henriksen

(*1951) Kathryn Bigelow

(*1965) Adrian Pasdar



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
25°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
17°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
24°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°16’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Štír
17°15’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Rak
24°30’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Váhy
26°06’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Lev
24°19’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°11’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°33’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »