byk

Bill Paxton
(2007): Zlatý Glóbus 2007

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
25.2.2017 (Příčina: Nemoc, Srdce)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Bill Paxton - Film: Zlatý Glóbus 2007
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Paxton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Training Day
(2016) - The Circle
(2016) - Term Life
(2015) - The Gamechangers
(2015) - Pixies
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2014) - Slídil
(2014) - Na hraně zítřka
(2014) - Milionový nadhazovač
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - JFK: Poslední hodiny
(2013) - 2 zbraně
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - The Colony
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Shanghai Calling
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2011) - Zvědavost (TV seriál)
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Zkrat
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Good Life
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2005) - New Order - A Collection (hudební videoklip)
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Letka Bouřliváků
(2004) - Klub hrůzy
(2003) - Tajemství Titaniku 3D
(2003) - Superior Firepower: The Making of 'Aliens'
(2003) - V týlu nepřítele
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - The Making of 'Frailty'
(2002) - Living in Darkness
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2001) - War Letters
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Lovec démonů
(2000) - Vertical Limit
(2000) - Ponorka U-571
(1998) - Velký Joe
(1998) - Twister: Ride It Out
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Jasná lež
(1997) - Directors: James Cameron
(1997) - Titanic
(1997) - Kočovník
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - Večernice
(1996) - Twister
(1995) - Poslední večeře
(1995) - Jesse James
(1995) - Apollo 13
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Smrtící iluze
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Tombstone
(1993) - Operace Monolith
(1993) - Helena v krabici
(1993) - Babí léto
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Tulák
(1992) - Lotři
(1992) - Jeden chybný krok
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Muž se třema rukama
(1990) - Predátor II
(1990) - Poslední z nejlepších
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Brain Dead
(1990) - Back to Back
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - The Roommate
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1988) - Reach
(1988) - Pass the Ammo
(1987) - Na prahu temnot
(1986) - Pat Benatar: The Visual Music Collection (hudební videoklip)
(1986) - Vetřelci
(1986) - Riding Fast
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1985) - Podivná věda
(1985) - Komando
(1985) - Časný mráz
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Pat Benatar: Hit Videos (hudební videoklip)
(1984) - The Making of 'Terminator'
(1984) - Terminátor
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Impulse
(1983) - Taking Tiger Mountain
(1983) - Šikana
(1983) - Mortuary
(1983) - Great Day
(1983) - Deadly Lessons
(1982) - Night Warning
(1981) - Lampasy
(1980) - The Six O'Clock Follies (TV seriál)
(1980) - Fish Heads
(1975) - Crazy Mama

Bill Paxton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zlatý Glóbus 2007":
(*1958) Sharon Stone

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1948) Jeremy Irons

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1930) Clint Eastwood

(*1969) Renée Zellweger

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1972) Cameron Diaz

(*1965) Ben Stiller

(*1975) Kate Winslet

(*1937) Jack Nicholson

(*1931) Robert Duvall

(*1968) Patricia Arquette

(*1968) Naomi Watts

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Geena Davis

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1964) Djimon Hounsou

(*1956) Tom Hanks

(*1960) Hugh Grant

(*1953) Tim Allen

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1962) Emilio Estevez

(*1937) Dustin Hoffman

(*1965) Charlie Sheen

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) James Woods

(*1958) Annette Bening

(*1964) Courteney Cox

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Helen Mirren

(*1964) Mary-Louise Parker

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1937) Warren Beatty

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1971) Mark Wahlberg

(*1974) Hilary Swank

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1970) Rachel Weisz

(*1966) Salma Hayek

(*1967) Jamie Foxx

(*1966) Patrick Dempsey

(*1972) Toni Collette

(*1982) Jessica Biel

(*1953) Tony Shalhoub

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1984) America Ferrera

(*1958) Prince

(*1972) Jennifer Garner

(*1963) Edie Falco

(*1964) David Spade

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1971) Michael C. Hall

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1949) Bill Nighy

(*1969) Sean Combs

(*1959) Hugh Laurie

(*1962) Felicity Huffman

(*1970) Tina Fey

(*1975) Zach Braff

(*1983) Emily Blunt

(*1969) Terrence Howard

(*1971) Sacha Baron Cohen

(*1981) Justin Timberlake

(*1962) Steve Carell

(*1975) Eva Longoria

(*1963) Peter Morgan

(*1979) Evangeline Lilly

(*1969) Ellen Pompeo

(*1981) Jennifer Hudson

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1985) Taryn Southern

(*1990) Lorraine Nicholson



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
25°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
17°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
24°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°16’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
17°15’
Lev
24°26’
UranUran:
Rak
24°30’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Váhy
26°06’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Lev
24°19’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°11’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°33’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v RybyRybách
ukázat kalendář »