strelec

Bill Pullman
(2015): Celestina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hornell, New York
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Bill Pullman - Film: Celestina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bill Pullman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - LBJ
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Celestina
(2015) - Brother in Laws
(2015) - American Ultra
(2014) - Red Sky
(2014) - Equalizer
(2014) - Cymbeline
(2013) - The Stages of Edward Albee
(2013) - May se vrací domů
(2012) - The Fruit Hunters
(2012) - 1600 Penn (TV seriál)
(2012) - Lola Versus
(2011) - Velká krize
(2011) - Nevinný
(2011) - Bringing Up Bobby
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Rio Sex Comedy
(2010) - Nathan vs. Nurture
(2010) - Městečko Peacock
(2009) - Surveillance: The Watched Are Watching
(2008) - Speechless
(2008) - Your Name Here
(2008) - Víno roku
(2008) - Pod kontrolou
(2008) - Phoebe v říši divů
(2007) - Deník zabijáka
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Pitva mimozemšťana
(2005) - EMGOD
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2004) - Nenávist
(2004) - Můj miláček ráže 6,65
(2004) - Dobrodružství na letadlové lodi
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Kletba
(2002) - 29 Palms
(2002) - Start v ohrožení
(2002) - Igby
(2000) - Opening the Tombs of the Golden Mummies: Live
(2000) - Coming to Light: Edward S. Curtis and the North American Indians
(2000) - Titan A.E.
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Obviněn
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - A Man Is Mostly Water
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Téměř bez šance
(1999) - Jezero
(1999) - Hra na špióny
(1998) - Efekt nula
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Lost Highway
(1997) - Linie násilí
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Mr. Wrong
(1996) - Lekce
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Casper
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Favorit
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1993) - Mr. Jones
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Tikot
(1992) - Singles
(1992) - Newsies
(1991) - Sen lásky
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Jako andělé
(1990) - Brain Dead
(1989) - Teplo rodinného kruhu
(1989) - Strach
(1988) - Rocket Gibraltar
(1988) - Náhodný turista
(1988) - Had a duha
(1987) - Spaceballs
(1986) - Bezcitní lidé

Bill Pullman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Celestina":
(*1978) Sona Tatoyan

(*1981) Catalina Sandino Moreno

(*1951) Gustavo Santaolalla (hudební skladatel)

(*1941) Affonso Beato (kameraman)

(*1955) Jose Rivera (scénárista)

(*1955) Jose Rivera (režisér)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
25°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
14°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
20°52’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Štír
6°15’
Střelec
0°54’
UranUran:
Rak
22°06’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
25°35’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
24°54’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°31’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°56’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Kozoroh
19°41’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »