byk

Billy Joel
(2007): Le Cirque: A Table in Heaven

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.5. 1949 - 09:30h
Místo:
Bronxdale
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista
Billy Joel - Film: Le Cirque: A Table in Heaven
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Billy Joel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2013) - 12-12-12
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2011) - The Love We Make
(2010) - Ultrasuede: In Search of Halston
(2010) - The Last Play at Shea
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Paul McCartney: Dobrý večer, New York City! (koncert)
(2009) - Finding Sandler
(2007) - Le Cirque: A Table in Heaven
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2004) - The Apprentice
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Americký chopper
(2002) - American Idol
(2001) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - An All-Star Tribute to Brian Wilson
(2001) - Billy Joel: The Essential Video Collection
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1997) - Billy Joel: Greatest Hits Volume III
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1994) - The 1994 Billboard Music Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1990) - Billy Joel: Live at Yankee Stadium (koncert)
(1989) - Pero ¿esto que es?
(1988) - This Morning
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Oliver & Přátelé
(1987) - A Matter of Trust
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - 1986 World Series (TV seriál)
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops

Billy Joel - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Le Cirque: A Table in Heaven":
(*1943) Robert De Niro

(*1937) Bill Cosby

(*1933) Joan Collins

(*1946) Donald Trump

(*1926) Tony Bennett

(*1923) Henry Kissinger



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
18°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
7°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
9°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
24°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
1°58’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Lev
29°22’
Lev
24°26’
UranUran:
Blíženci
28°15’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Váhy
12°54’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Lev
14°11’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°37’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Beran
2°34’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Střelec
7°14’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
15°22’
4. IC:
Panna
25°14’
7. DSC:
Kozoroh
15°22’
10. MC:
Ryby
25°14’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »