stir

Bin Šimada
(2003): F-Zero Falcon densetsu (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Niigata
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, dabér
Bin Šimada - Film: F-Zero Falcon densetsu (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bin Šimada - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Persona 3 the Movie #3 Falling Down
(2015) - Junketsu no Maria (TV seriál)
(2015) - Gintama° (TV seriál)
(2014) - World Trigger (TV seriál)
(2014) - Robot Girls Z (TV seriál)
(2014) - Kaitō Joker (TV seriál)
(2014) - Hero Bank (TV seriál)
(2014) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2014) - Abarenbō rikishi!! Matsutarō (TV seriál)
(2013) - Yozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
(2013) - Mizuki Shigeru no Gegege no kaidan
(2013) - Haiyore! Nyaruko-san W (TV seriál)
(2013) - Gekijōban Gintama kanketsu-hen: Yorozuya yo eien nare
(2012) - Tanken Driland (TV seriál)
(2012) - Saint Seiya Omega (TV seriál)
(2012) - Papa no iukoto o kikinasai! (TV seriál)
(2012) - Haiyore! Nyaruko-san (TV seriál)
(2012) - Gintama' (TV seriál)
(2012) - Code: Breaker (TV seriál)
(2011) - Toriko (TV seriál)
(2011) - Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
(2011) - Gintama' (TV seriál)
(2011) - Digimon Xros Wars: Toki wo kakeru shōnen Hunter-tachi (TV seriál)
(2011) - [C] (TV seriál)
(2011) - Battle Spirits: Heroes (TV seriál)
(2010) - Digimon Xros Wars (TV seriál)
(2009) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2008) - Shugo Chara!! Doki— (TV seriál)
(2008) - Porphy no nagai tabi (TV seriál)
(2008) - One Piece: Episode of chopper + Fuyu ni saku, kiseki no sakura
(2008) - Itazura na Kiss (TV seriál)
(2008) - Hakaba Kitarō (TV seriál)
(2008) - Casshern Sins (TV seriál)
(2007) - Taiho shichauzo: Full Throttle (TV seriál)
(2007) - Shigurui (TV seriál)
(2007) - Les Miserables: Shōjo Cosette (TV seriál)
(2006) - Kidō senshi Z Gundam III: Hoshi no kodō wa ai
(2006) - Gintama (TV seriál)
(2006) - Ergo Proxy (TV seriál)
(2006) - Demashita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
(2006) - Black Jack 21 (TV seriál)
(2005) - Petopeto-san (TV seriál)
(2005) - One Piece: Nenmatsu tokubetsu kikaku! Mugiwara no Luffy oyabun torimonochō
(2005) - Kidō senshi Z Gundam II: Koibito-tachi
(2005) - Kidō senshi Z Gundam: Hoshi wo tsugu mono
(2005) - Full Metal Panic! The Second Raid (TV seriál)
(2005) - Angel Heart (TV seriál)
(2004) - Yū Gi Ō: Duel Monsters GX (TV seriál)
(2004) - Yakitate!! Japan (TV seriál)
(2004) - Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
(2004) - Re: Cutie Honey
(2004) - Monster (TV seriál)
(2004) - Kyō kara maō! (TV seriál)
(2004) - Kinnikuman II sei - Second Generations: Ultimate Muscle (TV seriál)
(2004) - Girls Bravo - first season (TV seriál)
(2004) - Black Jack (TV seriál)
(2003) - Takahashi Rumiko gekijō (TV seriál)
(2003) - Sonic X (TV seriál)
(2003) - Planetes (TV seriál)
(2003) - Kaleido Star (TV seriál)
(2003) - Ginga tetsudō monogatari (TV seriál)
(2003) - F-Zero Falcon densetsu (TV seriál)
(2003) - Astro Boy (TV seriál)
(2002) - You're Under Arrest: Taiho shichauzo
(2002) - Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
(2002) - Naruto (TV seriál)
(2002) - Kinnikuman II sei: Muscle ninjin sōdatsu! Chōjin daisensō
(2002) - Kiddy Grade (TV seriál)
(2002) - eX-Driver the Movie
(2001) - Taiho shichauzo: Second Season (TV seriál)
(2001) - Scryed (TV seriál)
(2001) - I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
(2001) - Hoshi no Kirby (TV seriál)
(2000) - Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Yaiba
(2000) - Karakuri kiden Hiwō senki (TV seriál)
(2000) - Inu Yasha (TV seriál)
(1999) - Taiho shichauzo The Movie
(1999) - Taiho shichauzo Special (TV seriál)
(1999) - Street Fighter Zero
(1999) - One Piece (TV seriál)
(1999) - Mugen no Ryvius (TV seriál)
(1999) - Master Keaton
(1998) - Yū Gi Ō (TV seriál)
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Master Keaton (TV seriál)
(1997) - Misutenaide Daisy (TV seriál)
(1997) - Maze bakunetsu jikū (TV seriál)
(1997) - B't X Neo
(1996) - Taiho shichauzo (TV seriál)
(1996) - Slayers Next (TV seriál)
(1996) - Meiken Lassie (TV seriál)
(1996) - Chōja Raideen (TV seriál)
(1996) - Gegege no Kitarō (TV seriál)
(1996) - Dragon Ball: Saikyō e no michi
(1996) - Dragon Ball GT (TV seriál)
(1996) - Detektiv Conan (TV seriál)
(1996) - Battle Arena Toshinden
(1995) - Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
(1995) - Marmalade Boy
(1995) - Bishōjo senshi Sailor Moon Super S (TV seriál)
(1994) - Tico a přátelé (TV seriál)
(1994) - Taiho shichauzo
(1994) - Marmalade Boy (TV seriál)
(1994) - Mahōjin Guru guru (TV seriál)
(1994) - Grappler Baki
(1994) - Dragon Ball Z: Kiken na futari! Chō senshi wa nemurenai
(1994) - Dragon Ball Z: Chō senshi gekiha!! Katsu no wa ore da
(1994) - Crying Freeman: Kanketsu hen - Mumyō ryūsha
(1994) - Bishōjo senshi Sailor Moon S (TV seriál)
(1993) - Yūsha tokkyū Might Gaine (TV seriál)
(1993) - Nintama Rantarō (TV seriál)
(1993) - Kishin heidan (TV seriál)
(1993) - Dragon Ball Z: Moetsukiro!! Nessen - Retsusen - Chō gekisen
(1993) - Bishōjo senshi Sailor Moon R (TV seriál)
(1992) - Nangoku shōnen Papuwa-kun (TV seriál)
(1992) - Chōjikū yōsai Macross II: Lovers Again
(1992) - Bishōjo senshi Sailor Moon (TV seriál)
(1991) - Yokoyama mitsuteru sangokushi (TV seriál)
(1991) - Urusei yatsura: Itsudatte My Darling
(1991) - Genji tsūshin Agedama (TV seriál)
(1990) - Táta sekáč (TV seriál)
(1990) - Robin Hood (TV seriál)
(1990) - Riki Oh 2: Horobi no ko
(1990) - Mumínci (TV seriál)
(1990) - Kyattō ninden teyandee (TV seriál)
(1990) - Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
(1989) - Riki ō: Tōkatsu jigoku
(1989) - Ranma ½: Nettō-hen (TV seriál)
(1989) - Ranma ½ (TV seriál)
(1989) - Kniha džunglí (TV seriál)
(1989) - Kidō senshi Gundam 0080: Pocket no naka no sensō
(1989) - Kidō keisatsu Patlabor (TV seriál)
(1989) - Dragon Ball Z (TV seriál)
(1988) - Tatakae! Rāmenman (TV seriál)
(1988) - Shōkōshi Cedie (TV seriál)
(1988) - Kidō senshi Gundam: Gyakushū no Char
(1988) - Himitsu no Akko-chan 2 (TV seriál)
(1987) - Murasaki Shikibu: Genji monogatari
(1987) - Mister Ajikko (TV seriál)
(1987) - Machine Robo: Butchigiri Battle Hackers (TV seriál)
(1987) - Křídla Honnêamise
(1986) - Urusei yatsura 4: Lum The Forever
(1986) - Saint Seiya (TV seriál)
(1986) - Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
(1986) - Ozu no mahôtsukai (TV seriál)
(1986) - Maison Ikkoku (TV seriál)
(1986) - Machine Robo: Chronos no gyakushū (TV seriál)
(1986) - Kidō senshi Gundam ZZ (TV seriál)
(1986) - Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
(1985) - Sengoku machine GoShogun: Toki no ihōjin
(1985) - Ninja senshi Tobikage (TV seriál)
(1985) - Kidō senshi Z Gundam (TV seriál)
(1985) - Chōjū kishin Dancougar (TV seriál)
(1985) - High School! Kimen-gumi (TV seriál)
(1984) - Yume senshi Wingman (TV seriál)
(1984) - Wata no kuni hoshi
(1984) - Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
(1984) - Seijūshi Bismarck (TV seriál)
(1984) - Naušika z Větrného údolí
(1984) - Makiba no shōjo Katori (TV seriál)
(1984) - Juunseki L-Gaim (TV seriál)
(1984) - Chōjikū kidan Southern Cross (TV seriál)
(1984) - Hokuto no ken (TV seriál)
(1983) - Urusei yatsura: Only you
(1983) - Sōkō kihei Votoms (TV seriál)
(1983) - Mirai keisatsu urashiman
(1983) - Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
(1983) - Kapitán Tsubasa (TV seriál)
(1982) - The Kabocha Wine (TV seriál)
(1982) - Kidō senshi Gundam III: Meguriai sora hen
(1981) - Urusei yatsura (TV seriál)
(1981) - Meiken Jolie (TV seriál)
(1981) - Kidō senshi Gundam II: Ai senshi hen
(1981) - Kidō senshi Gundam I Gekijōban
(1980) - Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
(1980) - Densetsu kyojin Ideon (TV seriál)
(1978) - Saraba uchū senkan Yamato: Ai no senshitachi
Spoluherci ve filmu "F-Zero Falcon densetsu (TV seriál)":
(*1969) Majumi Asano

(*1968) Iššin Čiba

(*1950) Hidejuki Tanaka

(*1966) Wataru Takagi

(*1945) Norio Wakamoto

(*1980) Nana Mizuki

(*1968) Šin'ičiró Miki

(*1975) Ai Maeda

(*1974) Freddy Sheinfeld (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
9°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
19°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
20°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°55’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Štír
13°55’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Rak
27°34’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
26°56’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
26°46’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
7°37’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Štír
17°45’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°39’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »