byk

Bob Calinescu
(1983): Fram (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bukurešť
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér
Bob Calinescu - Film: Fram (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Calinescu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bob Calinescu - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Fram (TV seriál)":
(*1931) Elisabeta Bostan (režisérka)

(*1941) Violeta Andrei

(*1936) Gina Patrichi

(*1936) Mitica Popescu

(*1932) Geo Saizescu

(*1928) Ion Anghel

(*1940) Alexandru Repan

(*1948) George Mihaita

(*1946) Carmen Galin

(*1931) Octavian Cotescu

(*1936) Sebastian Papaiani

(*1967) Adrian Vilcu

(*1931) Dem Radulescu

(*1931) Aurel Giurumia



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
24°51’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
19°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
4°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
10°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
25°41’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Štír
22°37’
Štír
2°56’
UranUran:
Ryby
28°28’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Lev
22°02’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
13°03’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°07’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Lev
27°15’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Beran
29°31’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »