byk

Bob Calinescu
(1983): Fram (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bukurešť
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér
Bob Calinescu - Film: Fram (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Calinescu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bob Calinescu - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Fram (TV seriál)":
(*1931) Elisabeta Bostan (režisérka)

(*1941) Violeta Andrei

(*1936) Gina Patrichi

(*1936) Mitica Popescu

(*1932) Geo Saizescu

(*1928) Ion Anghel

(*1940) Alexandru Repan

(*1948) George Mihaita

(*1946) Carmen Galin

(*1931) Octavian Cotescu

(*1936) Sebastian Papaiani

(*1967) Adrian Vilcu

(*1931) Dem Radulescu

(*1931) Aurel Giurumia



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
24°51’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
19°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
4°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
10°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
25°41’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Štír
22°37’
Štír
2°56’
UranUran:
Ryby
28°28’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Lev
22°02’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
13°03’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°07’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Lev
27°15’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Beran
29°31’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »