stir

Bob Gunton
(1996): Všichni starostovi muži (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1945 - 12:44h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Bob Gunton - Film: Všichni starostovi muži (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Gunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - The List
(2015) - 33 životů
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Mountain Top
(2013) - Live at the Foxes Den
(2013) - Jimmy
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Highland Park
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Moje letní prázdniny
(2012) - Argo
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Obhájce
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Trial
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Player 5150
(2008) - The Least of These
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Zlověstné ticho
(2007) - Pandemie
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Odvlečen
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Věřte mi
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Zrazení Krista
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Ichabod!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Dallas 362
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Pakt
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - 61*
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Netopýři
(1999) - Bats Abound
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Changing Habits
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Dolores Claiborneová
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Roswell
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Táta lump
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1992) - Svůdník
(1992) - Sinatra
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - JFK
(1990) - Soud
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unconquered
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Glory
(1989) - Cookie
(1988) - Forever James Dean
(1988) - Hothouse (TV seriál)
(1987) - Sukničkář
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1986) - Adam: His Song Continues
(1985) - Static
(1985) - Finnegan Begin Again
(1984) - Comedy Zone
(1982) - Lois Gibbs and the Love Canal
(1981) - Bankovní převod
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
Spoluherci ve filmu "Všichni starostovi muži (TV seriál)":
(*1961) Michael J. Fox

(*1947) Robert Hays

(*1938) Christopher Lloyd

(*1962) Lou Diamond Phillips

(*1965) Charlie Sheen

(*1940) Martin Sheen

(*1969) Jason Priestley

(*1940) Raquel Welch

(*1955) J. K. Simmons

(*1961) Sam Robards

(*1966) Thomas McCarthy

(*1971) Denise Richards

(*1964) Lori Loughlin

(*1972) Alyssa Milano

(*1971) Christine Taylor

(*1962) Daphne Zuniga

(*1947) Michael Gross

(*1972) Gretchen Mol

(*1965) Luke Perry

(*1947) Farrah Fawcett

(*1971) Krista Allen

(*1953) Amy Irving

(*1945) Barry Bostwick

(*1970) Queen Latifah

(*1945) Priscilla Presley

(*1973) Jennifer Esposito

(*1965) Marlee Matlin

(*1971) Carla Gugino

(*1962) Marcia Cross

(*1961) Heather Locklear

(*1930) Philip Bosco

(*1967) Courtney Thorne-Smith

(*1948) Perry King

(*1940) Barry Corbin

(*1971) Justin Theroux

(*1928) Alice Drummond

(*1964) Lydie Denier

(*1972) Amanda Peet

(*1968) Vanessa Marcil

(*1973) Mos Def

(*1952) Ted Wass (režisér)

(*1962) Paula Abdul

(*1970) Amy Jo Johnson

(*1967) Peter Hermann

(*1956) Richard Kind

(*1946) Donald Trump

(*1973) Heidi Klum

(*1968) Scott Wolf

(*1974) Jimmy Fallon

(*1994) Dakota Fanning

(*1950) Thomas Schlamme (režisér)

(*1977) Kal Penn

(*1944) Gary David Goldberg (scénárista)

(*1967) Connie Britton

(*1973) Jorge Garcia

(*1968) Cynthia Watros

(*1973) Lisa Ling

(*1969) Kim Raver

(*1966) Robert Maschio

(*1968) Bill Lawrence (scénárista)

(*1961) Bonita Friedericy

(*1968) Rena Sofer

(*1969) Judah Friedlander

(*1972) Sung Kang

(*1968) Jeffrey Donovan

(*1962) Michael Gaston

(*1964) Sean Whalen

(*1989) Landry Allbright

(*1964) Mark Valley

(*1971) C. S. Lee

(*1971) Amy Poehler

(*1968) Ken Marino

(*1939) Kathryn Joosten

(*1980) Sarah Shahi

(*1976) Kevin Rankin

(*1982) Sarah D'Laine

(*1973) Lorri Bagley

(*1956) Alan Ruck

(*1963) Marla Maples

(*1972) Deborah Zoe

(*1926) Ned Romero

(*1971) Geneva Carr

(*1982) Samm Levine

(*1985) John Francis Daley

(*1964) Paula Marshall

(*1968) Noelle Beck

(*1944) James Carville

(*1929) Jerry Adler

(*1960) Marceline Hugot

(*1956) Bill Maher

(*1969) Victoria Dillard

(*1973) Minae Noji

(*1965) Shawn Christian

(*1949) Jack McGee

(*1971) Andrew Daly

(*1947) David Letterman

(*1963) Sam Lloyd

(*1978) Beth Riesgraf

(*1967) Carrie Preston



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°22’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Rak
24°49’
Ryby
19°25’
UranUran:
Blíženci
16°19’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
7°47’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
11°48’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°55’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Štír
11°03’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Váhy
15°32’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
25°58’
4. IC:
Blíženci
8°48’
7. DSC:
Lev
25°58’
10. MC:
Střelec
8°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »