stir

Bob Gunton
(2001): 24 hodin (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1945 - 12:44h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Bob Gunton - Film: 24 hodin (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Gunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - The List
(2015) - 33 životů
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Mountain Top
(2013) - Live at the Foxes Den
(2013) - Jimmy
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Highland Park
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Moje letní prázdniny
(2012) - Argo
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Obhájce
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Trial
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Player 5150
(2008) - The Least of These
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Zlověstné ticho
(2007) - Pandemie
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Odvlečen
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Věřte mi
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Zrazení Krista
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Ichabod!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Dallas 362
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Pakt
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - 61*
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Netopýři
(1999) - Bats Abound
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Changing Habits
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Dolores Claiborneová
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Roswell
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Táta lump
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1992) - Svůdník
(1992) - Sinatra
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - JFK
(1990) - Soud
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unconquered
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Glory
(1989) - Cookie
(1988) - Forever James Dean
(1988) - Hothouse (TV seriál)
(1987) - Sukničkář
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1986) - Adam: His Song Continues
(1985) - Static
(1985) - Finnegan Begin Again
(1984) - Comedy Zone
(1982) - Lois Gibbs and the Love Canal
(1981) - Bankovní převod
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
Spoluherci ve filmu "24 hodin (TV seriál)":
(*1954) Will Patton

(*1957) Michael Madsen

(*1938) Jon Voight

(*1971) Sean Astin

(*1941) Jürgen Prochnow

(*1936) Dennis Hopper

(*1947) Ray Wise

(*1962) Arnold Vosloo

(*1940) James Cromwell

(*1954) Peter MacNicol

(*1962) Lou Diamond Phillips

(*1958) Julian Sands

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) Peter Weller

(*1976) Freddie Prinze Jr.

(*1957) Mykelti Williamson

(*1965) Alexander Siddig

(*1959) Andrea Thompson

(*1955) Xander Berkeley

(*1946) Rade Šerbedžija

(*1954) Dennis Haysbert

(*1956) Dwight H. Little (režisér)

(*1958) Stephen Hopkins (režisér)

(*1963) Davis Guggenheim (režisér)

(*1958) Jon Cassar (režisér)

(*1962) Thomas Kretschmann

(*1970) Jennifer Westfeldt

(*1957) Joaquim de Almeida

(*1965) Kevin Dillon

(*1965) Leslie Hope

(*1956) Wendy Crewson

(*1977) Eric Christian Olsen

(*1966) Billy Burke

(*1962) Carlos Bernard

(*1961) Penny Johnson

(*1973) Sarah Wynter

(*1964) Janeane Garofalo

(*1943) Kurtwood Smith

(*1948) Powers Boothe

(*1973) Marisol Nichols

(*1959) Taylor Nichols

(*1982) Elisha Cuthbert

(*1968) Chad Lowe

(*1965) Michelle Forbes

(*1939) William Devane

(*1969) D. B. Woodside

(*1976) Lukas Haas

(*1962) Michelle Collins

(*1937) Harris Yulin

(*1960) Callum Keith Rennie

(*1974) Phillip Rhys

(*1964) Mark Sheppard

(*1969) Paul Blackthorne

(*1970) Michael Shanks

(*1970) Kari Matchett

(*1956) Cherry Jones

(*1959) John Allen Nelson

(*1958) Colm Feore

(*1959) Jayne Atkinson

(*1970) Ricky Schroder

(*1987) Michael Angarano

(*1951) Jean Smart

(*1948) John Noble

(*1955) Alberta Watson

(*1952) Shohreh Aghdashloo

(*1953) Timothy Carhart

(*1969) Tony Curran

(*1955) Steven Culp

(*1975) Mia Kirshner

(*1957) Jon Gries

(*1960) Doug Hutchison

(*1977) Eric Balfour

(*1958) Richard Burgi

(*1964) Gregory Sporleder

(*1971) Mary Lynn Rajskub

(*1942) Tobin Bell

(*1967) Currie Graham

(*1954) Zach Grenier

(*1961) Wade Williams

(*1957) Jeff Wincott

(*1971) Regina King

(*1967) Rudolf Martin

(*1976) Laura Harris

(*1961) Nick Chinlund

(*1959) John Hawkes

(*1964) Harry Lennix

(*1960) Leland Orser

(*1977) Kal Penn

(*1955) Nestor Serrano

(*1964) Ned Vaughn

(*1972) Scarlett Chorvat

(*1954) Lucinda Jenney

(*1960) John Billingsley

(*1971) Christina Chang

(*1975) Sara Gilbert

(*1974) Kim Murphy

(*1972) Rory Cochrane

(*1957) Isaach De Bankolé

(*1952) Tony Plana



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°22’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Rak
24°49’
Býk
24°34’
UranUran:
Blíženci
16°19’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Váhy
7°47’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Lev
11°48’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°55’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Štír
11°03’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Váhy
15°32’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
25°58’
4. IC:
Blíženci
8°48’
7. DSC:
Lev
25°58’
10. MC:
Střelec
8°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »