stir

Bob Gunton
(2012): Moje letní prázdniny

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1945 - 12:44h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Bob Gunton - Film: Moje letní prázdniny
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Gunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - The List
(2015) - 33 životů
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Mountain Top
(2013) - Live at the Foxes Den
(2013) - Jimmy
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Highland Park
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Moje letní prázdniny
(2012) - Argo
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Obhájce
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Trial
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Player 5150
(2008) - The Least of These
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Zlověstné ticho
(2007) - Pandemie
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Odvlečen
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Věřte mi
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Zrazení Krista
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Ichabod!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Dallas 362
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Pakt
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - 61*
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Netopýři
(1999) - Bats Abound
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Changing Habits
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Dolores Claiborneová
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Roswell
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Táta lump
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1992) - Svůdník
(1992) - Sinatra
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - JFK
(1990) - Soud
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unconquered
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Glory
(1989) - Cookie
(1988) - Forever James Dean
(1988) - Hothouse (TV seriál)
(1987) - Sukničkář
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1986) - Adam: His Song Continues
(1985) - Static
(1985) - Finnegan Begin Again
(1984) - Comedy Zone
(1982) - Lois Gibbs and the Love Canal
(1981) - Bankovní převod
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
Spoluherci ve filmu "Moje letní prázdniny":
(*1956) Mel Gibson

(*1956) Mel Gibson (producent)

(*1953) Peter Stormare

(*1961) Daniel Giménez Cacho

(*1961) Scott Cohen

(*1938) Patrick Bauchau

(*1979) Stephanie Lemelin

(*1959) Jesús Ochoa

(*1940) Peter Gerety

(*1966) Dolores Heredia

(*1974) Zak Knutson

(*1961) Tom Schanley

(*1963) Dean Norris



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°22’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Rak
24°49’
Váhy
28°19’
UranUran:
Blíženci
16°19’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
7°47’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
11°48’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°55’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Štír
11°03’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Váhy
15°32’
Ryby
1°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
25°58’
4. IC:
Blíženci
8°48’
7. DSC:
Lev
25°58’
10. MC:
Střelec
8°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »