lev

Boris Hybner
(1973): Papír

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vyškov
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
2.4.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
mim, herec, režisér, scenárista, pedagog
Boris Hybner - Film: Papír
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Boris Hybner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 13. komnata Borise Hybnera
(2016) - Rudý kapitán
(2015) - LSD made in ČSSR
(2015) - Wilsonov
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2015) - Marguerite
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Kancelář Blaník
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Rozhovory na konci světa
(2012) - Barování
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Muž, který se směje
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Ceny Thálie 2009
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2006) - Táta jako máma (TV seriál)
(2006) - Rafťáci
(2006) - Poslední vlak
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 13. komnata Borise Hybnera
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Kristova léta, dámy...
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Pupendo
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Další, prosím!
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pelíšky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1996) - Mňága - Happy End
(1995) - Horoskopičiny
(1992) - Turba ergo teatro
(1990) - Šaráda
(1989) - První sekunda
(1988) - Video a já
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Někdo to rád horror (divadelní záznam)
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Concerto Grosso (divadelní záznam)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Malý televizní kabaret
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Letadlem do Karlových Varů
(1979) - Julek
(1978) - Kočičí princ
(1970) - Harakiri
(1969) - Záznam o posledních chvílích komické dvojice Clow a Hamm, pořízený v roce čtyřicátého výročí zvukového filmu
(1969) - Bludiště moci
(1968) - Údolie večných karaván
(1966) - Můj čas je tvůj čas je náš čas není čas

Boris Hybner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Boris Hybner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Papír":
(*1943) Rudolf Růžička (režisér)

(*1944) Ctibor Turba

(*1944) Ctibor Turba (scénárista)

(*1940) Jan Kratochvíl (režisér)



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
11°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
16°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°07’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Býk
27°24’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Býk
29°56’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Panna
25°50’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Lev
4°10’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°42’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Býk
16°39’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Lev
5°45’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Robert Preston
(*1918 - 1987) herec

Francie Nadar
(*1820 - 1910) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Spojené státy Leo Fender
(*1909 - 1991) výrobce, vynálezce kytar

Německo Wolfgang Wagner
(*1919 - 2010) operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Velká Británie Robert Urquhart
(*1921 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »