lev

Boris Hybner
(1973): Papír

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vyškov
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
2.4.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
mim, herec, režisér, scenárista, pedagog
Boris Hybner - Film: Papír
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Boris Hybner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 13. komnata Borise Hybnera
(2016) - Rudý kapitán
(2015) - LSD made in ČSSR
(2015) - Wilsonov
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2015) - Marguerite
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Kancelář Blaník
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Rozhovory na konci světa
(2012) - Barování
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Muž, který se směje
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Ceny Thálie 2009
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2006) - Táta jako máma (TV seriál)
(2006) - Rafťáci
(2006) - Poslední vlak
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 13. komnata Borise Hybnera
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Kristova léta, dámy...
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Pupendo
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Další, prosím!
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pelíšky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1996) - Mňága - Happy End
(1995) - Horoskopičiny
(1992) - Turba ergo teatro
(1990) - Šaráda
(1989) - První sekunda
(1988) - Video a já
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Někdo to rád horror (divadelní záznam)
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Concerto Grosso (divadelní záznam)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Malý televizní kabaret
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Letadlem do Karlových Varů
(1979) - Julek
(1978) - Kočičí princ
(1970) - Harakiri
(1969) - Záznam o posledních chvílích komické dvojice Clow a Hamm, pořízený v roce čtyřicátého výročí zvukového filmu
(1969) - Bludiště moci
(1968) - Údolie večných karaván
(1966) - Můj čas je tvůj čas je náš čas není čas

Boris Hybner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Boris Hybner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Papír":
(*1943) Rudolf Růžička (režisér)

(*1944) Ctibor Turba

(*1944) Ctibor Turba (scénárista)

(*1940) Jan Kratochvíl (režisér)



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
11°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
16°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°07’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Býk
27°24’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Býk
29°56’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Panna
25°50’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Lev
4°10’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°42’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Býk
16°39’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Lev
5°45’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »