lev

Boris Hybner
(1999): Banánové rybičky

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vyškov
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
2.4.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
mim, herec, režisér, scenárista, pedagog
Boris Hybner - Film: Banánové rybičky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Boris Hybner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 13. komnata Borise Hybnera
(2016) - Rudý kapitán
(2015) - LSD made in ČSSR
(2015) - Wilsonov
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2015) - Marguerite
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Kancelář Blaník
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Rozhovory na konci světa
(2012) - Barování
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Muž, který se směje
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Ceny Thálie 2009
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2006) - Táta jako máma (TV seriál)
(2006) - Rafťáci
(2006) - Poslední vlak
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 13. komnata Borise Hybnera
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Kristova léta, dámy...
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Pupendo
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Další, prosím!
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pelíšky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1996) - Mňága - Happy End
(1995) - Horoskopičiny
(1992) - Turba ergo teatro
(1990) - Šaráda
(1989) - První sekunda
(1988) - Video a já
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Někdo to rád horror (divadelní záznam)
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Concerto Grosso (divadelní záznam)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Malý televizní kabaret
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Letadlem do Karlových Varů
(1979) - Julek
(1978) - Kočičí princ
(1970) - Harakiri
(1969) - Záznam o posledních chvílích komické dvojice Clow a Hamm, pořízený v roce čtyřicátého výročí zvukového filmu
(1969) - Bludiště moci
(1968) - Údolie večných karaván
(1966) - Můj čas je tvůj čas je náš čas není čas

Boris Hybner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Boris Hybner - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Banánové rybičky":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1944) Marián Labuda st.

(*1959) Miro Noga

(*1949) Andrej Hryc

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1931) Jiří Suchý

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1938) Milena Dvorská

(*1961) Pavel Kříž

(*1949) Pavel Zedníček

(*1964) Eva Jeníčková

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1947) Jana Šulcová

(*1942) Emília Vášáryová

(*1948) Magda Vášáryová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1953) Hana Čížková

(*1941) Helga Čočková

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1929) Květa Fialová

(*1974) Zuzana Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1952) Hana Gregorová

(*1959) Eva Holubová

(*1951) Dana Homolová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1956) Lenka Kořínková

(*1954) Jana Krausová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1942) Marta Kubišová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1961) Kateřina Lojdová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1950) Kamila Magálová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1974) Theodora Remundová

(*1972) Dara Rolins

(*1941) Marie Rottrová

(*1960) Anna Šišková

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Jana Švandová

(*1944) Jana Synková

(*1947) Lenka Termerová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1956) Vlasta Žehrová



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
11°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
16°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°07’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Býk
27°24’
Beran
26°46’
UranUran:
Býk
29°56’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
25°50’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
4°10’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°42’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Býk
16°39’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Lev
5°45’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »