vodnar

Bridget Fonda
(1982): Partneři

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Partneři
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Partneři":
(*1940) John Hurt

(*1953) James Remar

(*1937) Francis Veber (scénárista)

(*1941) Ryan O'Neal

(*1940) James Burrows (režisér)

(*1932) Kenneth McMillan

(*1952) Wendy Hughes

(*1925) Georges Delerue (hudební skladatel)

(*1922) Sydney Lassick

(*1927) Victor J. Kemper (kameraman)

(*1953) Robyn Douglass

(*1930) Jay Robinson



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Váhy
21°28’
UranUran:
Panna
9°17’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »