vodnar

Bridget Fonda
(1990): Odpoutaný Frankenstein

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Odpoutaný Frankenstein
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Odpoutaný Frankenstein":
(*1940) John Hurt

(*1940) Raul Julia

(*1966) Jason Patric

(*1926) Roger Corman (režisér)

(*1944) Nick Brimble

(*1960) Michael Hutchence

(*1936) Carl Davis (hudební skladatel)

(*1925) Brian Aldiss (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »