vodnar

Bridget Fonda
(1990): Odpoutaný Frankenstein

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Odpoutaný Frankenstein
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Odpoutaný Frankenstein":
(*1940) John Hurt

(*1940) Raul Julia

(*1966) Jason Patric

(*1926) Roger Corman (režisér)

(*1944) Nick Brimble

(*1960) Michael Hutchence

(*1936) Carl Davis (hudební skladatel)

(*1925) Brian Aldiss (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Slovensko Tomáš Hanák
(*1957) herec, moderátor

Velká Británie Michael York
(*1942) herec

Spojené státy Quentin Tarantino
(*1963) scénárista, režisér

Itálie Giuseppe Tornatore
(*1956) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Mariah Carey
(*1970) herečka, zpěvačka, návrhářka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921) herec

Česká republika Zdeněk Svěrák
(*1936) herec, scénárista, režisér, komik, zpěvák, spisovatel

Spojené státy Vince Vaughn
(*1970) herec, scénárista

Velká Británie Mike Newell
(*1942) režisér, herec

Česká republika Ondřej Brousek
(*1981) herec, skladatel, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dudley Moore
(*1935 - 2002) herec

Česká republika Gabriela Preissová
(*1862 - 1946) spisovatelka, dramaturgyně národního divadla

Rusko Jurij Alexejevič Gagarin
(*1934 - 1968) kosmonaut

Alžírsko Robert Merle
(*1908 - 2004) dramatik, překladatel, prozaik

Francie Jean-Marie Balestre
(*1921 - 2008) francouzský novinář a funkcionář v automobilovém sportu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »