vodnar

Bridget Fonda
(1990): Odpoutaný Frankenstein

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Odpoutaný Frankenstein
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Odpoutaný Frankenstein":
(*1940) John Hurt

(*1940) Raul Julia

(*1966) Jason Patric

(*1926) Roger Corman (režisér)

(*1944) Nick Brimble

(*1960) Michael Hutchence

(*1936) Carl Davis (hudební skladatel)

(*1925) Brian Aldiss (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »